Матраци ТЕД - OUTLET разпродажба с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Матраци ТЕД - OUTLET

-60%
Подарък Възглавница :
- за матрак с ширина до 120 см - 1 бр.
- за матрак с ширина над 120 см - 2 бр.
Двулицев матрак Lavender Duo
346,40 лв
866,00 лв
-60%
Подарък Възглавница :
- за матрак с ширина до 120 см - 1 бр.
- за матрак с ширина над 120 см - 2 бр.
Матрак Lavender Memory
355,20 лв
888,00 лв
-50%
Подарък Възглавница :
- за матрак с ширина до 120 см - 1 бр.
- за матрак с ширина над 120 см - 2 бр.
Еднолицев матрак Lavender Duo
289,50 лв
579,00 лв
-30%
Матрак Flex Fit - ТЕД
420,70 лв
601,00 лв

Матраци ТЕД - OUTLET

Кой не е чувал за матраци ТЕД? Българският производител се е наложил на пазара за матраци от години. Причината масата от хора да избират точно матраци TED не е рекламата или големият брой представителства в цялата страна, а високото качество и стил на предлаганите продукти. Комбинацията на най-популярните материали, най-комфортните системи и най-луксозните дамаски, които се влагат в производството, изстрелват матраци ТЕД пред немалката конкуренция в матрачната индустрия. Нашият онлайн магазин Mattro.net е официален представител на матраци ТЕД и дългогодишното партньорство ни позволява да се грижим с професионализъм и внимание към нашите клиенти. Преди всичко може да разчитате на професионална консултация от страна на нашите служители, които ще ви ориентират кой от моделите на ТЕД е най-подходящ за вас и близките ви, според индивидуалните ви изисквания и желания. Тъй като българският лидер в производството и продажбата на качествени матраци, подматрачни системи, спални и основи, детски продукти за сън ни се доверява и подкрепя, вие имате уникалната възможност да изберете двулицев матрак от официалния OUTLET на матраци ТЕД в нашия сайт.

Голяма разпродажба на матраци ТЕД - OUTLET с отстъпки до -50%

Матрак Лавандула - 50%

Двулицев модел, единствен по рода си с двойна микропокет система. Висок 26 см, луксозният лавандулов матрак ще ви кара да се чувствате в рая всеки път като си лягате. Благодарение на слоя от мемори пяна с дебелина 2,5 см, ще имате неповторим комфорт и меко усещане от единия край. Лекият аромат на лавандула, заложен в нанокапсули в дамаската на модела ще ви помогнат да се отпуснете и да заспите по-бързо. Поради ограниченото количество, може да поръчате стандартните размери 82 х 190 см и 164 х 190 см. Като комплимент от нашия онлайн магазин ще получите и ортопедични възглавници, ако изберете точно този матрак!

Матрак Антистрес 7 - 45%

Ортопедичен, двулицев матрак, със седем обособени зони на комфорт. Масажиращият ефект върху тялото, благодарение на специалния профил на полиуретановата пяна, в комбинация с ядрото от пружинен покет пакет, матрак Антистрес 7 ще отпусне мускулатурата на цялото ви тяло от главата до петите. Високият клас на матрака е показателен с 10 годишната гаранция. Предлага се само в два размера до изчерпване на количествата.

Матрак Антистрес 7 - OUTLET

 

Матрак Abell Latex - 40%

Единствения модел с ядро, което е с два слоя пенолатекс, между които има кокосова вложка за максимум ортопедичност. Висококачествена дамаска е с бамбукови нишки, които са естествен влагоабсорбатор. Осемгодишна гаранция, която доказва колко луксозен всъщност е матракът. Специален подарък от нашия онлайн магазин за всеки закупен матрак.

Матрак Spring Silver Sea - 35%

Този двулицев матрак е комбинирал в себе си покет система, разпределяща тежестта на спящите върху цялата повърхност на матрака, латексов слой, антибактериален калъф със сребърни нишки и лек аромат на море. Модерният, качествен и свеж модел е от най-висок клас, а гаранцията му е цели 8 години. Ако решите да си закупите един от трите размера, в които се предлага с - 35% отстъпка, ние ще ви подарим ортопедична възглавница.

Матрак Spring Silver Sea - OUTLET

Ние от онлайн магазин Mattro.net се стараем всеки от вас да е доволен от избора си и предлагаме най-различни модели, подходящи за всеки вкус и желание. Топ разпродажбата на матраци ТЕД не е за изпускане и ще ви подкрепим с безплатна доставка до най-големите градове - София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Силистра, Русе, Добрич, по-малките населени места - Асеновград, Пазарджик, Калофер, Габрово, Ловеч и др., както и до всяко малко селце на територията на страната. Разчитайте на нашите консултанти, които с удоволствие ще ви обърнат внимание и ще ви съдействат при избора.