Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

МАТРАЦИ с -80% НАМАЛЕНИЕ

-75%
Матрак Flexo
152,39 лв
609,57 лв
-70%
Матрак Green Life
362,76 лв
1209,20 лв
-60%
Двулицев матрак Lavender Duo
306,00 лв
765,00 лв
-50%
Матрак Ergo Comfort
555,00 лв
1110,00 лв
-50%
Матрак Canella Life
294,00 лв
588,00 лв
-50%
Матрак Prime Comfort
246,99 лв
493,97 лв
-50%
Матрак Gold King
482,04 лв
964,08 лв
-50%
Матрак Grey King
286,29 лв
572,58 лв

Матраци промоции - Mattro

Матраци с отстъпки до - 80%

В случай, че отдавна не сте обновявали вашите домашни матраци и се чудите къде да намерите евтини матраци, съветваме ви да не се затормозявате с проучвания за стойността на всички топ матраци на пазара в момента. Промоционални матраци на цени, които буквално ще ви впечатлят от раз, са вече пуснати в продажба със специални намаления от онлайн магазин MATTRO.NET. За какво ви е да обикаляте магазините с часове и да търсите евтини матраци или матраци на цени по джоба на всеки? Ние ви предлагаме страхотна оферта – матраци с до 80% НАМАЛЕНИЕ от най-големите международни фирми и най-добре изявилите си български производители в сферата на аксесоари за дома като матраци, възглавници, подматрачни рамки и т.н. Но оставете покупката на възглавници и подматрачни рамки на промоция за по-нататък! Този месец ви очакват евтини матраци с до 80% намаление, на което просто няма как да устоите!

Спестете пари с нас, осигурите си комфортен сън с оригинални промоционални матраци с до 80% намаление сега!

А искате ли да научите, че нашата оферта за евтини матраци с минус 80% е изцяло еко ориентирана. Сред всички избрани от нас марки, които включихме в обширната си колекция от качествени и евтини матраци присъстват предимно фини материи, естествени повърхности, антибактериални артикули и свежест с ухание на лавандула и антистатичен латекс. MATTRO.NET разполага с богата гама от намалени евтини матраци – включително на от българските лидери Матраци ТЕД, матраци БЛЯН и матраци НАНИ. Те пристигат с гаранция за високо качество и оригинален произход, а ако смятате да добавите и още една степен удобство към своето легло, обмислете с тях да вземете и подходяща подматрачна рамка. Прмоцията на матраци с до 80% намаление важи и за част от колекцията ни, посветена на комфорта, осигуряван от първокласната подматрачна рамка.

Освен матраци ТЕД, матраци Блян и матраци НАНИ на промоция, можете да намерите и екологично чистите произведения на изкуството, наречено пълноценен сън, с марката на Latex. Матраци Latex са висококачествени италиански матраци на достъпни цени и с отличен повърхностен слой, защитаващ ви от икари, кожни раздразнения и алергични реакции. Матраци Latex са вече в промоция при MATTRO.NET и можете да закупите подходящ за вас модел с цели 30% намаление! И това съвсем не е всичко, скъпи приятели на комфортния сън...

Специалната ни оферта с евтини матраци с до 80% намаление разполага с богата гама от всякакъв тип матраци: еднолицеви матраци, двулицеви матраци, екологично чисти матраци и дори част от най-новите модели на популярната марка матраци Блян, която напоследък стана една от най-предпочитаните не само у нас, но и в цяла Европа. И с право – матраци Блян доказаха, че също като лидерите от матраци Тед и матраци НАНИ по нищо не отстъпва с качеството и достъпните си цени!