Матрак Prime Comfort | Високоеластична пяна | Mattro.net
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
Матрак Prime Comfort
Матрак Prime Comfort
Матрак Prime Comfort - разрез
Матрак Prime Comfort - характеристики
Матрак Prime Comfort - размери
Матрак Prime Comfort - калъф
-50%

Матрак Prime Comfort

328,72 лв
ЦЕНА ОТ:
657,44 лв
В наличност
Купи
* Натиснете върху избери размер по-горе, за да видите всички размери. Цената ще се промени автоматично при избора на друг размер.
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Промоцията на матрака е валидна до 04.12.2023 г.!
Поръчай матрак Prime Comfort с ►►50% отстъпка ◄◄ сега!

Матрак Prime Comfort - Mattro

Комфортният матрак, съобразяващ се с индивидуалните особености на човешкото тяло, е от най-съществено значение за пълноценната почивка на организма ни. Българският актуален бранд за спални аксесоари - матраци Mattro - създава продукти, предназначени да задоволяват персоналните потребности на всеки потребител и именно такъв продукт е матрак Prime Comfort. Моделът е умела комбинация на два вида пяна - в основата е заложен твърд пенополиуретан с висока плътност, а от двете страни се намира по 6 см профилирана Body Care Soft пяна. Този тип конструкция на матрака позволява спящият да заеме най-естествената позиция, тъй като горните слоеве осигуряват меко и комфортно усещане, а сърцевината не позволява прекомерно потъване. По този начин, зоните с най-голям натиск - раменете и таза - потъват дотолкова, че да не се образува напрежение в гръбначния стълб и краката. В същото време, специфичното ядро поддържа по несравним начин там, където е най-нужно, а именно в цялата зона на торса.

Матрак Prime Comfort - позиция за сън

Матрак Prime Comfort предлага на потребителя едновременно ортопедичност и анатомичност, гарантирайки удобен сън и събуждане с отпочинал организъм, предотвратявайки схащания и изтръпвания. Профилът от двете външни страни на матрака е във форма на квадрати, грижещи са за качествена и непрестанна вентилация, което предпазва цялото ядро от задържане на влага, прах и микроорганизми.  Освен ядрото, другото уникално при матрак Prime Comfort е специалната дамаска, произведена от първокачествен белгийски лен и с комфортен капитонаж за екстра мекота. Ленът от векове е познат със своите силно хипоалергични свойства, затова тъканта е подходяща за деца и за потребители с чувствителна кожа. Освен това, ленената дамаска е силно влагоабсорбираща, не се замърсява лесно и е изключително издръжлива във времето. Матрак Prime Comfort е среден на твърдост и притежава цип, пришит към луксозния калъф, позволяващ лесното сваляне и поддръжка, за оптимално хигиенична среда за сън. Моделът и всички необходими аксесоари към него, като подматрачна рамка, въглавници и спално бельо, могат да бъдат закупени с един клик на топ цени с безплатна доставка от онлайн магазин за спални продукти Mattro.net.

Матрак Prime Comfort - разрез

Характеристики на матрак Prime Comfort:

  • Уникална структура, съобразяваща се с индивидуалните извивки на тялото
  • Два слоя омекотена профилирана Body Care пяна
  • Твърда основа от пенополиуретан с висока плътност
  • Мекота, осигурена от двата външния слоя 
  • Оказване на перфектна опора от твърдия слой 
  • Ленена дамаска, капитонирана за повече комфорт
  • Хипоалергично, антимикробно действие 
  • Оптимална проветривост, осигурена от профилираните слоеве
  • Наличие на цип за улеснено поддържане на отлична хигиена

 

Нестандартни размери - по поръчка на клиента (след запитване). Матракът се доставя навит на руло.

 

Параметри на продукта
24
сантиметра
8
години