Подарък при покупка на матрак от mattro.net

КОМПЛЕКТ ЛЕГЛО и СПАЛНЯ с МАТРАК

Сортирай по

Комплект легло с матрак

Oснова на хотелско легло + двулицев ортопедичен матрак

Матракът е разработен на базата на сърцевина от класически пружинен пакет Бонел, който предполага отлични експлоатационни качества и много добра ортопедичност и удобство. За още по-добри качествени характеристики като вложка е приложен “Стратекс” – естествен материал, който изолира влагата, иновационна технология в Европа. Това осигурява изключително висока еластичност, 100 % проветривост и незадържане на влага, и по-дълъг живот на матрака. Допълнително постоянната циркулация на въздуха във вътрешността на матрака, осигурена от аератори, гарантира комфорта за тялото и кожата. Гаранция на матраците: четири сезона

Твърдата тапицирана основа е на базата на стабилна конструкция от иглолистна масивна дървесина, допълнително укрепена от подсилващи ребра. За нейното производство се използват следните материали: иглолистен материал с много добро качество, мебелна вата – за по-голям комфорт и мекота, филц за стабилизиране на структурата на тапицерията, нетъкан текстил ”spunbond” с високо качество – нов технологичен продукт: дишащ, антиалергичен, екологичен, преработващ се и дамаска тип “Жакард” с превъзходно качество и модерен дизайн.

Индивидуално ценово предложение за всеки клиент!

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за нашия бюлетин

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.