СПАЛНО БЕЛЬО с Ранфорс, Памучен сатен, 3D на НИСКИ ЦЕНИ
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Спално бельо

 

Спално бельо - снимка категория

Спално бельо

Като истински лидер в сферата на съвременните матраци у нас, Mattro.net напомня, че трябва да проявите особено внимание в избора на последните завършителни щрихи на интериора за вашата спалня. В тази връзка, изборът на качествени и евтини матраци е еднакво важен, колкото е и важен изборът на първокласни, красиви и комфортни продукти за спалня. Днес насочваме вашето внимание към модерното спално бельо, което да завърши облика на вашата спалня или детска стая, а същевременно и да добави още нотки на комфорт по време на вашата пълноценна и здравословна почивка.
Почитателите на матраци Тед, със сигурност, ще се спрат и на качествено спално бельо Тед, а ние от Mattro.net разполагаме с цялата му богата колекция от съвършено изработени от най-прецизно и правилно подбрани материи калъфки, завивки, чували за одеяла и т.н. Спалните комплекти се предлагат в много и различни разцветки, за да отговорят на изискванията на всеки потребител. Матраци ТЕД произвеждат спално бельо от 100% фин памучен плат, за да не дразни кожата, и за да предаде съвършена мекота на съня. Спалните комплекти са противоалергични и се перат в пералня на 40°, поддръжката им е лесна, а десените и цветовете са много разнообразни.

Спален комплект Nautica Natural - снимка категория

В гамата от спални комплекти Тед ще намерите както продукти за спалня за възрастни, така и интересни идеи за детската стая. Разполагаме с два вида детски спален комплект Тед от уникално нежен при допир памук, с функция за бързо заспиване и предразполагане към почивка и спокойствие по време на детската почивка след игри и учебни занимания. В серията ни за възрастни, екипът на матраци Тед буквално надминава себе си. Тук ще се насладите на най-оригиналните и изискани спални комплекти от фини материи, прекрасни разцветки и невероятни десени, които да съчетаете с останалия облик на вашата спалня. Задължително разгледайте всички предложения и цветови концепции, за да подберете най-доброто за интериора. Матраци Тед винаги са се грижили за вашия здравословен сън и затова всички комплекти спално бельо са противоаларгични, меки и нежни при допир и съвършени дори за най-чувствителната кожа.
Mattro.net напомня, че нашият екип от професионалисти и консултанти е винаги на ваше разположение било то за въпроси, или нужда от допълнителна информация за предлаганите от нас артикули и продукти за спалня. Можете да разчитате на нас по всяко време. Ние с радост ще ви насочим към перфектния избор за вашия кът за сън, ще ви дадем подробна информация за всеки един продукт, на който сте се спрели! Приятно пазаруване, скъпи приятели!