ПРОТЕКТОРИ ЗА МАТРАЦИ MATTRO

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

1 продукт

Филтри
до -30% Непромокаем протектор за матрак Premium
Непромокаем протектор за матрак Premium
от 21,41 лв.

НЕПРОМОКАЕМИ ПРОТЕКТОРИ ЗА МАТРАЦИ - MATTRO

Подсигурете значително по-дълъг живот на матрака си като помислите за покупка на допълнителен непромокаем протектор в същия размер. Особено в случай на закупуване на нов матрак, това е почти задължително. Понеже цената им не е висока, а сравнително достъпна, не пропускайте възможността да защитите от зацапвания мястото си за сън с непромокаем протектор за матрак. Повечето хубави матраци изискват специализирано почистване в случай на по-тежко зацапване, така че е добре да поставите протектор за матрак върху него, спестявайки си излишни притеснения в бъдеще.

Протектори за матраци Mattro

НЕПРОМОКАЕМИ ПРОТЕКТОРИ ЗА МАТРАЦИ MATTRO - РАЗМЕРИ И СПЕЦИФИЧНИ КАЧЕСТВА

Протектори за матраци MATTRO са създадени със специализирани материали, които няма да нарушат удобството при ползване на матрака. Те са специално обезшумени, с висок процент на памучно съдържание, дишащи и лесни за изпиране. Допълнително удобство са прикрепените им ластици в четирите краища, които предотвратяват нежелано хлъзгане и излишен дискомфорт. Със своето непромокаемо покритие, например протектор за матрак Premium, ще предпази от нежелана влага и петна матрака ви. Непромокаем протектор за матрак Premium се предлага във всички стандартни разновидности на размери, за улеснение на потребителите: 82-190, 90-200, 114-190, 120-200, 140-200, 144-200, 160-200, 164-200 и 180-200. Може да намерите и за по-нестандартни и специфични размери като 72-190, 100-200, 200-200. 

Непромокаем протектор за матрак Premium

Непромокаеми протектори за матраци с безплатна доставка от нас може да поръчате до всяка точка на страната. Матраци Mattro и техните аксесоари за сън се доставят в градове като София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Хасково, Разград, Добрич, Кърджали, Велинград, Свиленград, Сливен и всички останали населени места в България.

Зареждане...