Възглавници Mattro на ТОП цени с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до адрес
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Възглавници - Mattro

-7%
Възглавница Мемори Пух
Изчерпан
51,15 лв
55,00 лв

Възглавници Mattro

Матраци Mattro е един от бързоразвиващите се български брандове. Компанията е водещ производител на продукти за сън, сред които матраци, топ матраци и разнообразие от аксесоари. Сред различните аксесоари, спомагащи пълната релаксация на тялото, е и разнообразното портфолио от възглавници. Всеки един от моделите възглавници е изграден, така че да облекчи и премахне напълно напрежението и болките от тила.

Матраци Матро

Производство и материали

В производството на всеки един модел възглавница, бранда залага на висококачествени материали и суровини, които се обработват чрез иновативни технологии. Издръжливостта на вложените материали осигурява дълъг живот на продуктите, предоставя комфорт и удобство. Възглавници Матро са изградени предимно от мемори материал, ядрата им са съставени от Мемори пяна или Мемори пух. Сред моделите се предлагат такива с анатомични, ортопедични и с класическа форма, спрямо предпочитанията на потребителя. При повечето от моделите външния калъф е сваляем, което дава възможност за още по-добра хигиена и изпиране в домашни условия при необходимост. Всички калъфи са обработени антибактериално и антиакарно, което ще защити вас и цялото семейство от нежелани вредители.

Възглавници Матро - материали

Размери и цени на възглавници Mattro:

- 40 х 70 см
- 49 х 32 х 11 см
- 50 х 70 х 12 см
- 60 х 40 х 15 см
- 68 х 39 х 12 см
- 70 х 70 см

Матраци Mattro - цени

Осигурете си спокоен и здравословен сън! Възглавници Mattro са правилното решение за всеки дом. Освен комфорта и удобството, което ще ви осигури всяка една възглавница, ще ви очароват и със супер ниските си цени. Съотношението цена-качество при всеки от моделите е едно от най-добрите на пазара. Ако все още се чудите коя от възглавницате на матраци Mattro е най-подходяща за вас, попитайте нашите консултанти и те ще ви помогнат да направите правилния избор. Освен качественото обслужване ние ще се погрижим за това продукта ви да бъде доставен безплатна до всяка точка на страната.