СУПЕР ПРОМОЦИИ

Сортирай по
-75%
Матрак Flexo
145,77 лв
583,07 лв
-70%
Подарък Анатомична мемори възглавница:
- за матрак с ширина до 120 см - 1 бр.
- за матрак с ширина над 120 см - 2 бр.
Двулицев матрак Силвър 7 зони
166,47 лв
554,89 лв
-70%
Подарък Анатомична мемори възглавница:
- за матрак с ширина до 120 см - 1 бр.
- за матрак с ширина над 120 см - 2 бр.
Двулицев матрак Силвър Мемори 7 зони
197,10 лв
656,99 лв
-75%
Подарък Възглавница Мемори Пух:
- за матрак с ширина до 120 см - 1 бр.
- за матрак с ширина над 120 см - 2 бр.
Еднолицев матрак Еуфория Кул Гел
246,92 лв
987,68 лв
-70%
Матрак Green Life
362,76 лв
1209,20 лв
-72%
Матрак Елеганс
295,48 лв
1055,29 лв
-60%
Двулицев матрак Lavender Duo
306,00 лв
765,00 лв

 

Матраци Mattro - промоцияСупер промоции - Mattro

Матраци със супер промоции от MATTRO.NET

Онлайн магазин за матраци MATTRO.NET, опитвайки се да спести време на своите клиенти и да им осигури максимален комфорт предлага различни оферти в категорията СУПЕР ПРОМОЦИИ. Чрез нашите предложения всеки клиент ще си осигури необходимия набор от продукти за съня, на изгодна цена и само с кликване в онлайн магазина ни или обаждане по телефона.

MATTRO.NET предлага следните матраци и рамки със СУПЕР ПРОМОЦИИ:

- Тъй като всеки двулицев матрак трябва да се използва с подматрачна рамка, за избрани модели двулицеви матраци MATTRO.NET подарява подматрачни рамки. По-този начин клиентите си спестяват допълнително търсене на подматрачна рамка и могат да са сигурни, че това е най-правилният аксесоар към избраният матрак. Подаръчните рамки са произведени от фирма Линия и са с високо качество и издръжливост. Матраците, които се предлагат с рамка са на различни производители, сред които матраци ТЕД, матраци MATTRO, матраци НАНИ и други.

- Ако не ви е необходима подматрачна рамка, можете да се възползвате от процентните намаления на нашия електронен магазин. В тази подкатегория са включени различни по вид матраци – пружинни и непружинни, с и без мемори пяна, еднолицеви и двулицеви матраци, ортопедични, анатомични и много други. Моделите са с различни процентни отстъпки от – 15% до – 70%, в зависимост от тяхната първоначална цена и характеристики. Някои от намалените матраци са модели на вече споменатите фирми производители, но има и матраци на промоция на матраци Парадайс,матраци Блян, матраци Магнифлекс и други.

- Специално за вашите хотел, вила или къща за гости, MATTRO.NET има отделна подкатегория в категорията СУПЕР ПРОМОЦИИ. С нашите предложения за хотелско легло/основа можете да осигурите на своите гости най-удобният престой! Предлагат се основа + матрак на матраци ТЕД и на матраци ВИКИ. Към всеки комплект, за завършен външен вид, може да се добави табла, чиято дамаска е по избор на клиента. За поръчка на над 5 комплекта, MATTRO.NET предлага индивидуална ценова оферта.

Всеки желан от вас продукт може да поръчате на изплащане, с 0% лихва за сума над 600 лв. Всички артикули, поръчани от MATTRO.NET  се доставят напълно безплатно, в рамките на 2-3 работни дни. Доставките се извършват не само до София, Пловдив, Варна Бургас, Русе, Стара Загора, Шумен, Сливен, Плевен, Добрич, Хасково, Ямбол, Велико Търново, Габрово, Враца, Видин, но и до по-малки градове като Кюстендил, Монтана, Кърджали, Търговище, Димитровград, Силистра, Ловеч, Дупница. Вашите продукти за спокоен сън ще се доставят до Разград, Горна Оряховица, Свищов, Петрич, Смолян, Сандански, Самоков, Велинград, Севлиево, Лом, Нова Загора, Карлово, Троян, Айтос, Ботевград, Харманли, Пещера, Гоце Делчев, Свиленград, Карнобат, Панагюрище, Чирпан, Попово, Радомир, Раковски, Първомай, Нови искър, Поморие, Несебър, Червен бряг, Козлодуй, Ихтиман, Нови пазар, Берковица, Раднево, Провадия, Разлог, Балчик, Бяла Слатина, Костинброд, Банкя, Стамболийски, Етрополе, Кнежа, Левски, Павликени, Елхово, Тетевен и други.

Осигурете спокоен и полезен сън за себе си, своето семейството или гости с промоционалните предложения на нашия интернет магазин!