Подарък при покупка на матрак от mattro.net

Топ матраци - РосМари

Сортирай по

Топ матраци РосМари

Топ матраци РосМари с висококачествена пяна

РосМари е популярна фирма за качествени и евтини матраци. Но освен стандартни двулицеви и еднолицеви матраци, с марката РосМари можете да срещнете и други висококачествени продукти за сън. В това число и идеалните за всякакъв случай топ матраци РосМари. Както знаете с подходящите топ матраци, всеки един от вас може спокойно да закрепи положението у дома, ако има стари и вече похабени матраци, но все още не му се купуват нови. По същата логика, много хора дори предварително предпазват своите нови матраци с качествени топ матраци. Наричани още и топери, топ матраци могат да се ползват и за увеличаване на височината на матрака, ако здравословни нужди или желание за повече удобство налагат това. Днес, ще ви предложим и моделите топ матраци от РосМари, които можете да намерите по всяко време от годината при нас, в склада на MATTRO.NET.

Топ матраци РосМари с безплатна доставка

Топ матраци РосМари високоеластична пяна и с цип имат дишаща структура, създаваща допълнително удобство към матрака. Ползването на топ матрака способства за правилното кръвобръщение, здравословния сън, релакс и освобождаването от стреса. Калъфът е от висококачествен текстил с цип, което прави матрака хигиеничен и лесен за поддържане.
Ако предпочитате топ матрак РосМари с високоеластична пяна, но без цип, имаме и такъв вариант, който наред с това е и с ароматизиращи свойства: за по-бързо заспиване, премахване на напрежението и дори срещу хронични главоболия.

Топ матраци РосМари - топ матрак мемори пяла с цип

Топ матрак мемори пяна с цип от РосМари реагира спрямо индивидуалните форма, тегло и телесна температура на спящия. Той има силно изразени анатомични свойства, затова вашето тялото ще се наслаждава на неповторим комфорт във всеки един сезон. Висококачествената дамаската е изработена от нежен и дълготраен текстил с цип, благодарение на който пък ще се грижите за своя топ матрак, без да е нужно да ползвате някакви специални почистващи средства или професионални почистващи услуги.
Последно, но не по важност, предлагаме ви и иновативната колекция на РосМари от уникални топ матраци с латекс. Както знаете, този вид материал е най-добрият избор за хора с чувствителна кожа и алергии. Допълнителните силни страни на този дизайн топ матраци са възможността му да следва извивките на човешкото тяло, а също така и отворите в панела, които позволяват свободното движение на въздуха в матрака. Това прави тези топ матраци изцяло приложими за лечение и профилактика на здравословни проблеми като астма и алергии. Задължително се замислите за такъв тип иновативни топ матраци, защото те ще подобрят и съня ви, и общото ви здраве, което го превръща в наистина изгодна и перфектната инвестиция за вашата спалня. А ние очакваме вашите поръчки и заявки за безплатна консултация! Приятно пазаруване, приятели!

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за нашия бюлетин

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.