Топ матраци Парадайс с НАЙ-НИСКИ цени всички модели, размери
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Топ матраци - Парадайс

Топ матраци Paradise

Топ матраци Парадайс на ДОБРИ цени

Практичните топ матраци са създадени, за да предпазят вашите луксозни матраци, както и да направят неудобните матраци комфортни. Това са само малко от ползите, които съвременните топ матраци предлагат на потребителите. А ако вие наистина внимателно и прецизно изберете качествените продукти за своята спалня, можете да бъдете сигурни, че ще имате и качествен и здравословен сън. Едновременно с това и ще се радвате на своите матраци доста по-дълго време. Както знаете, ние от MATTRO.NEТ сме тук, за да ви напътстваме в избора на най-добрите продукти и аксесоари за спалня. В тази връзка, днес имаме поредното страхотно предложение за вас  - топ матраци Парадайс! Като водещи производители в областта на иновативните и модерни матраци, Парадайс са експерти и в сферата на съвременните топ матраци. Ние от MATTRO.NET разполагаме с техните модели на склад и ги доставяме до всяка точка на страната.

Какви модели топ матраци Парадайс се предлагат?

Топ матраци Топер разполагат с революционно ядро от пенополиуретан, който подпомага правилното оформяне на гръбначния стълб при подрастващите и е добро решение за хора с проблеми в опорно-двигателния апарат. Ако имате болки в кръста, този топ матрак е чудесен вариант за вас и ще ви помогне да преодолеете дискомфорта по време на съйн за нула време.

Топ матрак Paradise memory

Висококачествената дишаща плетена дамаска е подплатена с полиестерна вата, пенополиуретанова пяна и нетъкан текстил Spunbond. Всичко това осигурява дълготрайната употреба както на вашия топ матрак Топер, така и на разположения под него матрак. В допълнение, топ матраци Топер са и изключително леки, тоест те могат лесно да се местят и да се ползват и у дома, и на вилата, например, а също така и да се почистват и поддържат без особени и специални грижи. Благодарение на компактния си дизайн, топ матраци Топер се изпращат завити на руло, като това е максимално безопасната доставка, която няма как да нарани продукта или да го направи негоден за ползване.
Вторият продукт е подобен, но с разликата, че той е с мемори пяна. Представяме ви топ матраци Топер Memory, който е сред последните аксесоари за спалня от матраци Парадайс. Дизайнът се характеризира най-вече със своето  ядро от Memory Foam. Типично за него е, че реагира на топлината, отделяна от тялото и заема формата на всяка негова извивка. По този начин вие изпитвате максимално удобство по време на сън, а почивката ви след дългия и изтощителен ден е наистина пълноценна. Висококачествената дамаска е плетена и с много фина структура. Тя позволява на въздуха да циркулира, предпазвайки леглото ви от неприятели като микроби, прах или мухъл. Тези топ матраци са подходящи за всякакви матраци, като от матраци Парадайс предлагат богато разнообразие от размери.