Подарък при покупка на матрак от mattro.net

Топ матраци - Magniflex

Сортирай по

 

Топ матраци Магнифлекс

Топ матраци Магнифлекс

са висококачествени топ матраци, които може да откриете и на българския пазар. Топ матраците и матраците на фирма Magniflex са продукти, произвеждани в Италия и са част от най-желаните продукти за спалня в целия свят. Матраци Магнифлекс предоставят на своите потребители един модел топ матрак - Топ матрак Virtuoso. Моделът е конструиран от термочувствителна пяна - мемори пяна. Иновативният материал, който се употребява главно при изграждането на матраци и топ матраци от висок клас. Мемори пяната се отличава с висока здравина и посредством отделената темепература обхваща формата на човешкото тяло, като го обгръща нежно и съхранява неговата телесна темепература. Топ матракът на фирмата е отличен завършек при обзавеждането на Вашата спалня. Дамаската, с която е облечен топ матракът, е от възможно най-висок клас, изцяло от памучен материал, непозволяващ пързалянето на спалното беля върху него.

Продуктие на фирма Magniflex се доставят от mattro.net напълно безплатно до всеки един адрес в България!

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за нашия бюлетин

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.