Подарък при покупка на матрак от mattro.net

Топ матраци - Блян

Сортирай по

 

Топ матрак Блян

Топ матраци Блян

стартираха през 2014 година производството на два модела топ матраци - ТопКомфорт и ТопМемори. Двата модела топ матрака се различават изцяло от материала използван при изработката на техните ядра. Топ матрак ТопМемори е изработен като комбинация от пенополиуретанова пяна и мемори пяна, докато ТопКомфорт е топ матрак от висок клас който е изграден изцяло от мемори пяна. Текстила използват при изработаката на двата модела топ матраци е висококачествен с високо съдаржание на памучен материал който предодвратява пързалянето на спалното беля върху него! Освен тези два модела, фирмата производител предлага и други разновидности.
Топ матраците на Матраци Блян както и всички останали продукти изложени в mattro.net се доставят напълно безплатно до всички села и градове в  България!

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за нашия бюлетин

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.