Походни легла Геномакс с матрак на НАЙ-НИСКА цена
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Походни легла - Геномакс

Походни легла Геномакс

Обща информация за походни легла Геномакс

Сред продуктовата гама на известния онлайн магазин за спални, легла, матраци и спални аксесоари mattro.net фигурират и походни легла Геномакс. Mattro.net осигурява безплатна доставка на всички тези продукти до София, Бургас, Варна, Пловдив, Видин, Враца, Русе, Силистра, Ловеч, Разград, Хасково, Ямбол, Сливен, Благоевград, Стара Загора, Кърджали, Велико Търново, Свиленград, както и до всички останали градове и села в страната.
Преди изработването на което и да е походно легло Геномакс са проведени множество проучвания относно нуждите на потребителите и състоянието на пазара, така че да могат да се комбинират точните характеристики и свойства, които са необходими на клиентите. Екипът на компанията винаги е в течение с новостите в сферата на производството на походни легла, като съблюдава най-съвременните стандарти, използва високопродуктивни технологии и подбира правилните и екологично чисти материали, което означава, че походните легла Геномакс не вредят на околната среда, нито на здравето на хората.

Походни легла Геномакс

Производство, размери, цени

Производството на походни легла Геномакс се извършва спрямо най-съвременните тенденции и най-високите стандарти в сферата на изработването на походни легла. Всеки материал бива внимателно подбран, за да се постигнат най-добрите характеристики. Производственият процес се провежда с отлични технологии и по безопасен за околната среда начин. Екипът се състои от висококвалифицирани професионалисти с дългогодишен опит, които винаги се стремят да създадат първокласни продукти.
Конструкциите на походните легла Геномакс са изработени от метал. Това води до здравина и стабилност на продуктите. Освен това, към металната конструкция са добавени еластични ламели, които подобряват удобството. Включените към походните легла матраци също са изработени от първокласни материали, което ги прави удобни, комфортни и здравословни. Осигуряват отлично разпределяне на тежестта на тялото, което позволява елиминиране на схващанията и болките в кръста и гърба. Структурата на ядрото на матрака на всяко походно легло е проветрива, което означава, че то позволява добра вентилация и, съответно, не допуска развиването на вредни микроорганизми или мухъл. За дамаските са използвани полиестер и памук, които не причиняват кожни раздразнения, но осигуряват нежна среда за сън.

Походно легло Рома - Геномакс

Размери на походни легла Геномакс:

  • 80х190 см

Цените на походни легла Геномакс са напълно съобразени с пазара, което ги прави достъпни за финансите на всеки потребител. Мненията на клиентите за тези продукти са изключително положителни, като високо оценяват стабилността, практичността и удобството на походните легла Геномакс. Всеки от тези продукти осигурява отлично решение за непредвидени ситуации или туризъм. Походните легла Геномакс са компактни за съхранение и удобни за пренасяне, което е още един плюс. Всеки от продуктите създава комфортна среда за сън, която е ортопедична и осигурява правилно положение на тялото, за да се предотвратят болки и схващания в кръста и гърба. Допълнителни здравословни свойства носи проветривостта на матрака, понеже благодарение на нея се избягва развитието на акари, бактерии и други вредни микроорганизми във вътрешността. Стабилната метална конструкция на всяко походно легло Геномакс осигурява здравина и издръжливост, а това от своя страна води до дългогодишна употреба на продукта, без той да промени качествата си. Комфортът, удобството и нежната към кожата дамаска също са важни характеристики на тези продукти. Походни легла Геномакс са висококачествени и практични решения, които са на достъпни цени.