Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Боксспринг легла

-25%
Спалня Comfort Supreme
777,00 лв
1036,00 лв
Спалня Galaxy - снимка
760,00 лв
760,00 лв
spalnia-bergen-mattro8
648,00 лв
648,00 лв

Боксспринг легла

Когато става въпрос за избора на спалня и легло, всички искаме то да бъде перфектно и да отговаря на всички наши изисквания.

В онлайн магазин Mattro.net ще откриете голямо разнообразие от спални и легла на различни производители, изработени с различни висококачествени материали, които да подобрят комфорта ви по време на сън, но и да се комбинират лесно с дизайна на вашата спалня.

Едни от най-предпочитаните модели спални, които набират популярност все повече, са именно Боксспринг леглата. Те са чудесен избор, защото биха ви спестили време, пари и нерви при избирането на ново обзавеждане за спалното ви помещение.

Боксспринг легла


Боксспринг леглата, са предпочитани пред останалите модели, защото те се предлагат заедно с включен в цената матрак и топ матрак. Производителите на луксозни боксспринг легла, матраци Mattro, предлагат богата гама от боксспринг легла, това са моделите Боксспринг Амира, Боксспринг Спейс и спалня Боксспринг, като при тях се предлага и избор на топ матрак, а също така и безплатен избор на дамаска, която е изработена от висококачествен текстил. Боксспринг леглата се предлагат и с включен механизъм, като повдигането на матрака е странично. Леглата разполагат с голямо подматрачно пространство, където може да съхранявате багаж, като по този начин ще си осигурите повече свободно пространство.

Боксспринг леглата на матраци ТЕД са изработени със стабилна и здрава конструкция. Това гарантира на потребителите дълготрайността им. Някои от луксозните моделите са изработени с моторно повдигане в областта на краката и главата, което ще ви донесе несравним комфорт и пълноценна почивка. Обикновено боксспринг леглата изработени от матраци ТЕД се предлагат с чекмеджета, където също може да съхранявате вещи и да спестите пространство, ако стаята ви е малка и няма достатъчно място.

Всяко едно боксспринг легло, закупено от онлайн магазин Mattro.net ще бъде доставено, напълно безплатно до посочен от вас адрес.