Боксспринг легла

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

14 продукта

Филтри
-40% Спалня Боксспринг Вариант 3
Спалня Боксспринг - вариант 3
от 1035,04 лв.
-40% Спалня Боксспринг - вариант 2
Спалня Боксспринг - вариант 2
от 1035,04 лв.
-40% Спалня Боксспринг вариант 1
Спалня Боксспринг - вариант 1
от 1035,04 лв.
-40% Спалня Боксспринг
Спалня Боксспринг
от 1035,04 лв.
-40% Спалня Боксспринг Рива - Graphite
Спалня Боксспринг Рива
от 1162,55 лв.
-40% Спалня Боксспринг Амира
Спалня Боксспринг Амира
от 1108,97 лв.
-40% Спалня Боксспринг Бали Grey
Спалня Боксспринг Бали
от 1148,05 лв.
-40% Спалня Боксспринг Спейс
Спалня Боксспринг Спейс
от 1143,74 лв.
Спалня Polaris Plus El
Моторно легло Polaris Plus El
от 3157,00 лв.
Спалня Galaxy
Спалня Galaxy
от 2858,60 лв.
Моторно легло Polaris El
Моторно легло Polaris El
от 2918,00 лв.
Спалня Bergen
Спалня Bergen
от 1624,80 лв.
Спалня Lund
Спалня Lund
от 1511,80 лв.
Легло Stilo - ТЕД
Легло Stilo
от 2613,00 лв.

Боксспринг леглата от Mattro.net — Какво представляват?

Боксспринг леглата са революционно решение в света на спалното обзавеждане, което обединява няколко ключови компонента в единно цяло, за да предостави ненадминат комфорт и функционалност. Тези легла обикновено включват матрак с покет пружини, който е известен със своята способност да предоставя индивидуална поддръжка на тялото, минимизирайки преноса на движение и повишавайки комфорта по време на сън. Допълнително, боксспринг леглата се комплектоват с табла и често пъти с топ матрак за допълнителен слой мекота и удобство.

Боксспринг легло мнения за ИКЕА, Виденов, Мьомакс, НАНИ, ТЕД, Аико, Айко, Como, Еником Boxspring

Едно от най-значимите предимства на боксспринг леглата е тяхното интегрирано подматрачно пространство за съхранение. Това пространство често включва ракли или повдигащи механизми, които предлагат практично решение за съхранение на спално бельо, извънсезонни дрехи или други предмети, традиционно заемащи много място. Тази функция е особено ценна в по-малки жилища, където всеки квадратен метър пространство е важен.

В сравнение с традиционните легла, които често изискват допълнителни основи или подматрачни рамки, боксспринг леглата предлагат елегантно и структурирано решение. Те са проектирани да предоставят всичко необходимо за комфортен сън в един стилен и функционален пакет, което ги прави предпочитан избор за съвременния потребител, който търси комбинация от стил, удобство и практичност в спалнята.

Боксспринг легла - размери и видове

Боксспринг леглата се отличават със своето разнообразие от размери и конфигурации, което ги прави идеални за различни спални пространства и лични предпочитания. В Mattro.net предлагаме стандартни размери, които отговарят на повечето нужди, включително 90/200, 120/200, 140/200, 160/200, и 180/200 см. Тези размери позволяват леглата да бъдат перфектно адаптирани към различни спални пространства, като осигуряват достатъчно място за единично или двойно ползване.

Освен стандартните размери, ние в Mattro.net предлагаме и опция за изработка на евтини боксспринг легла по поръчка в размери, които се адаптират специфично към вашите изисквания и размери на помещенията. Това осигурява уникална гъвкавост и възможност за персонализация, което е особено ценно за клиенти със специфични нужди.

Боксспринг леглата се предлагат в различни конфигурации, като могат да бъдат както единични, така и двойни. Тази гъвкавост гарантира, че можем да отговорим на нуждите на различни клиенти, независимо дали става дума за по-малко спално пространство или за спалня, която трябва да осигури комфорт за двама.

Боксспринг легла с допълнителни функции

Боксспринг легло тип с ел мотор цена за единично или двойно - Спрингбокс

Боксспринг леглата от Mattro.net не са само удобни и стилни, но и изключително функционални, благодарение на възможностите за добавени удобства, които улесняват ежедневието и повишават комфорта. Сред тези иновативни опции се открояват моделите с електрически мотори и интегрирани пространства за съхранение.

Боксспринг легла с електрически мотори осигуряват възможност за регулиране на позицията на леглото с натискането на бутон. Тези легла са идеални за хора, които обичат да четат или да гледат телевизия в леглото, тъй като позволяват лесно регулиране на наклона на главата и краката за оптимален комфорт. Тази функция не само подобрява вашето удобство, но и може да помогне при здравословни проблеми като киселини или облекчаване на болка в гърба. Моделите боксспринг легло с ел мотор, но без ракла, са Polaris El и Polaris Plus El на матраци ТЕД. Предлагат се във вариант както на единично, така и на двойно боксспринг легло.

От друга страна боксспринг легла с ракла са по-евтини от тези с моторно задвижване, като предлагат и практични решения за съхранение под самата спалня. Раклата е идеална за съхранение на спално бельо, сезонни дрехи или други предмети, които обикновено заемат много място. Това прави леглата особено подходящи за помещения с ограничено пространство, като предоставят допълнителна функционалност без да заемат повече място в стаята.

Тези допълнителни функции правят боксспринг леглата от Mattro.net не само място за почивка, но и многофункционално решение за съвременния дом, което комбинира уют, стил и практичност в едно.

Боксспринг спални - предимства

Легло тип боксспринг мнения, предимства на турски боксспринг легла

Боксспринг леглата са известни със своите многостранни предимства, които ги правят предпочитан избор за потребители, търсещи оптимален комфорт, подкрепа и дълготрайност.

Комфорт и поддръжка: Едно от основните предимства на боксспринг леглата е тяхната способност да предоставят изключителен комфорт и подкрепа. Вградените матраци с покет пружини на боксспринг леглата осигуряват стабилна поддръжка на тялото. Тази стабилност помага за равномерно разпределение на теглото и намалява точките на натиск по време на сън, което води до по-малко прекъсвания и по-добър нощен отдих.

Дълготрайност: Благодарение на своите здрави конструкции, боксспринг леглата издържат значително по-дълго в сравнение с традиционните легла. Висококачествените материали и методи на производство гарантират, че вашето легло ще остане здраво и стабилно години наред, предлагайки надеждна основа за вашия матрак.

Мнения и отзиви от клиенти: Потребителите, които са избрали единично или двойно боксспринг легло на достъпна цена от Mattro.net, често споделят своето удовлетворение от продукта. Мнозина отбелязват подобрените модели на сън, намалената болка в гърба и увеличеното усещане за удобство през нощта. Клиентите също така ценят допълнителните опции за съхранение и лесната поддръжка на типа боксспринг легло с ракла и механизъм, които помагат за поддържането на организиран и стилен вид на спалнята. И не на последно място, отбелязват предимството, че индивидуалният избор на цвят и материя, създава уютна обстановка в дома им.

В крайна сметка, боксспринг леглата предлагат не само възможност за комфортен и възстановяващ сън, но и добавят естетическа стойност и функционалност във всяка спалня. Предлагайки разнообразие от дизайни и качествени материали, Mattro.net се стреми да осигури на всеки клиент идеалното легло, което отговаря на индивидуалните им нужди и стил на живот.

Боксспринг спални на промоция в Mattro.net

Турски боксспринг легла цена

В Mattro.net разбираме колко е важно да намерите перфектното легло, което да отговаря на вашите нужди и бюджет. Затова сме разработили специални промоции, които правят нашите боксспринг легла още по-достъпни. Нашите текущи оферти включват евтини модели с намаления до -40% на избрани боксспринг легла, което ви позволява да инвестирате в качество и комфорт на изключително изгодни цени.

Често предпочитани промоционални модели на достъпни цени:

Спалня Боксспринг Спейс: Първокласно легло с ракла на достъпна цена, с възможност за избор на топ матрак от полиуретанова или мемори пяна и амортисьорен повдигащ механизъм. Дамаската е по избор на клиента, без допълнително оскъпяване.

Спалня Боксспринг Рива: Идеална за тези, които държат на изчистените линии. Повдигната на крачета 12 см за още по-лесно почистване под нея. Избор между четири класически, неутрални цвята.

Легло тип боксспринг - избор според бюджета

Изборът на легло тип боксспринг (с механизъм или без) може да бъде предизвикателство, особено когато трябва да се спазва определен бюджет. Въпреки това, в Mattro.net предлагаме разнообразие от опции, които могат да удовлетворят както вашите нужди, така и финансовите ограничения.

Съвети за избор на бюджетно единично или двойно боксспринг легло (с ракла и механизъм или без):

Определете вашите приоритети: Разгледайте какви функции са най-важни за вас – дали това е размерът, допълнителното пространство за съхранение или специални функции като регулиране на положението.
Използвайте промоции: Възползвайте се от нашите текущи намаления, за да получите висококачествено легло на по-ниска цена.
Сравнете различните модели: Сравнете цените и характеристиките на различните модели в нашата гама, за да намерите най-доброто съотношение между цена и качество. В сайта имаме удобна функция за сравнение между различни модели - възползвайте се.

Независимо дали търсите луксозно легло с всички екстри или просто надеждно и комфортно легло в рамките на бюджета, ние имаме нещо за всеки.

Боксспринг спалня с безплатна доставка и обслужване на клиенти

Боксспринг легло с безплатна доставка

В Mattro.net сме поели ангажимент да предоставяме не само качествени боксспринг спални, но и изключително клиентско обслужване. Една от основните ни предимства е безплатната доставка за всички боксспринг спални, без значение от техния размер или цена. Тази услуга обхваща широк спектър от локации в България, включително градове като Русе, Пловдив, София, Варна, Бургас, Велико Търново, Добрич, Стара Загора, Свиленград, Сливен, Кърджали, Хасково, Ямбол, Разград, Шумен, Перник, дори до най-малкото населено място в страната. Нашата цел е да улесним клиентите ни колкото може повече, предлагайки им удобство и спокойствие по време на покупка и доставка.

Горди сме с нашето портфолио от боксспринг легла (от евтини и достъпни модели до най-луксозните на пазара) на производители като Mattro и матраци ТЕД, които съчетават стил, комфорт и функционалност. Предлагаме широка гама от модели на промоционални цени, които гарантират, че всеки клиент може да намери идеалното легло за своя дом. Независимо дали търсите легло с допълнително пространство за съхранение, регулируеми функции или класически дизайн, в Mattro.net имаме нещо за всеки.

Насърчаваме ви да разгледате нашите боксспринг легла на Mattro.net и да се възползвате от нашите атрактивни промоции. Инвестирайте в качествен сън и подобрете качеството на живота си с продуктите на Mattro.

За допълнителна информация или консултации, моля свържете се с нас на телефон 0885 545 060 или чрез електронна поща на office@mattro.net. Нашите специалисти са тук, за да ви помогнат да намерите перфектното решение за вашите нужди за сън.

loader
Зареждане...