Подматрачна рамка Стандарт - вариант, опция К | Mattro.net
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
Рамка Стандарт - вариант, опция К
Рамка Стандарт - вариант, опция К
Рамка Стандарт - вариант, опция К - легло
Рамка Стандарт - вариант, опция К - регулиране не твърдоста
Рамка Стандарт - вариант, опция К - ламели

Подматрачна рамка Стандарт - вариант, опция К

309,00 лв
В наличност
Купи
* Натиснете върху избери размер по-горе, за да видите всички размери. Цената ще се промени автоматично при избора на друг размер.
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Подматрачна рамка Стандарт - вариант, опция K от РосМари

Подматрачна рамка Стандарт - вариант, опция K е изработена и се произвежда от фирма Геномакс под марката подматрачни рамки РосМари. Моделът се отличава със опция К за повдигане на глава и крака, чрез 11-степенен безшумен механизъм. Всеки детайл е изработен от висококачествен буков материал, с различна обработка, според предназначението. Плътната основа има многослоеста структура от еднопосочно организирани влакна за по-голяма здравина и гладка повърхност. Подматрачната рамка е идеално допълнение за всеки двулицев матрак с пружинен пакет Бонел, като спомага за добрата му проветривост и повишава ортопедичните му качества. Буковите ламели са едновременно устойчиви на високи натоварвания и достатъчно еластични. Рамките са с олекотена конструкция, която се състои от 15-16 бр. букови ламели, а при широчини над 140 см броят на ламелите стига до 32. За оптимална устойчивост и елиминиране на шума от движение, те са захванати за рамката чрез пластмасови легла. Височината на конструкцията е 45-50 мм, ширина 25 мм. Към рамката има монтирани крачета с височина 29 см.

Рамка Стандарт - вариант, опция К - регулиране на твърдост

Предимства на подматрачна рамка Стандарт - вариант, опция К:

  • 11-степенен механизъм за повдигане на глава и крака

  • Може да се ползва като самостоятелно легло

  • Не скърца

  • Регулиране на твърдостта в областа на кръста

Опцията за регулиране на твърдостта се изразява в 3 броя двойни ламели в областта на кръста, позволява оформянето на комфортна зона, съобразена с индивидуалните предпочитания на потребителя.

Рамка Стандарт - вариант, опция К - ламели

Параметри на продукта
3
години