Подматрачна рамка Easy Fix Black | Mattro.net
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
Подматрачна рамка Easy Fix Black
Подматрачна рамка Easy Fix Black
Подматрачна рамка Easy Fix Black - снимка
Подматрачна рамка Easy Fix Black - ламели

Подматрачна рамка Easy Fix Black

215,00 лв
В наличност
Купи
* Натиснете върху избери размер по-горе, за да видите всички размери. Цената ще се промени автоматично при избора на друг размер.
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Подматрачна рамка Easy Fix Black от Isleep

Подматрачна рамка Easy Fix Black е изработенa и патентованa от португалската фирма за производство на матраци iSleep. Рамката е компактна и лесно можете да  я сглобявате сами без никакви инструменти. Към метална рамка със заоблен профил се прикрепят напречни дървени ламели, които се свързват с основата посредством каучукови обувки, те са изработени от високоеластичен материал с голяма издръжливост при осови и вертикални натоварвания. Четирите от ламелите в зоната на кръста се регулират като еластичност. Общата дебелина на рамката е 7 см. За двоен размер матрак се препоръчват две отделни единични подматрачни рамки. Това гарантира дълготрайност и стабилност, както и собствена зона на комфорт за всеки партньор. Рамка Easy Fix Black е отличен избор, съчетаващ качество на достъпни цени за всеки размер!

Подматрачна рамка Easy Fix Black - ламели

Предимствата на подматрачна рамка Easy Fix Black:

  • Добавя комфорт на съня и почивката

  • Поема натоварването във всички направления

  • Регулиране на твърдостта на зоната на кръста

  • Удължава живота на матрака

  • Сглобяване без инструменти

Подматрачна рамка Easy Fix Black - снимка

Подматрачна рамка Easy Fix Black вече се предлага и с възможност за добавяне на планки за механизъм за повдигане. Така към основното предимство на рамка Easy Fix Black за възможност за регулиране на твърдостта в зоната кръстта се добавя и опция планки за механизъм за повдигане. Доплащането от клиента за планките е 50 лева с ДДС към цената на рамката. Важно е единствено да се има предвид, че рамката се доставя готово сглобена и в поръчката трябва да се посочи оста на отваряне (къса или дълга страна), която се предвижда в конструкцията на леглото. Това дава възможност да се поръчват рамки с планки за механизъм, както за единични размери легла, така и за двойни.

*При желание от Ваша страна, към поръчаната подматрачна рамка да получите планки за механизъм, моля впишете в точка 6 при попълването на Вашите данни в поле  "Бележки и специални искания" - Подматрачна рамка + планки за механизъм, за да бъде коригирана сумата която дължите при получаване на продукта!

Нестандартни размери - по поръчка на клиента (след запитване).

Параметри на продукта
2
години