Подарък при покупка на матрак от mattro.net

Подматрачни рамки - ТЕД

Сортирай по

Подматрачни рамки ТЕД

Подматрачни рамки ТЕД

са едни от най-познатите подматрачни рамки, които се продават на българския пазар. Подматрачните рамки са неизменна част при обзавеждането на леглото или спалнята с двулицев модел матрак. Подматрачните скари се използват само и единствено заедно с двулицеви матраци. Рамките за подматрачното пространство спомагат за правилната вентилация на въздуха, с което се предотвратява мухлясването на матрака. Рамките на фирма ТЕД може да откриете в две разновидности, с метален и дървен профил (конструкция), към които са наредени пружиниращи дървени ламели от варен бук. Подматрачните рамки се характеризират с голяма устойчивост и дълъг експлоатационен срок на използване. Матраци ТЕД предлагат на своите клиенти рамки в голям ценови диапазон, от най-евтините подматрачни рамки 510 серия до едни от най-луксозните подматрачни рамки на българския пазар - серия Wellness.


Рамките ще срещнете във варианти с и без регулиране на твърдостта. Регулирането на твърдостта се извършва посредством двойни ламели с пластмасови плъзгачи, разположени в областта на рамката, там където са разположени гърба и раменете на човек.

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за нашия бюлетин

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.