Помощен филтър

Дивани

Сортирай по

Дивани

Дивани

Когато предлагаме мека мебел, ние от MATTRO.NET се стараем не просто да отговорим на очакванията ви за високо качество и стилен дизайн, но и да ви предложим иновативни решения за прекрасен интериор, комбинирани с генералната идея за удобство и практичност в съотношението с цената. Разбира се, въпросът за меката мебел у дома винаги е била предимно и пряко свързана с въпроса за съвременните дивани. Днес, потребителят очаква от тях много повече от преди. И ако в миналото, диванът бе само допълнение в качеството на основна мебел в хола, то модерната представа за класическите дивани съчетава и варианта за допълнително настаняване, опция за сън и дори мобилност. В тази връзка, колекцията ни от дивани е изцяло в духа на модернистичното схващане за практичен диван у дома – такъв, на който ще ви е приятно да реласкирате със семейството си след дълъг и изтощителен ден, и такъв, който може да бъде перфектният вариант за спане в случай на гости или на стандартна мързелива неделя пред телевизора.
Нашите предложения за дивани са комфортни, удобни, с отлична визия и модерна технология на изработка. Всички модели са с доказано оригинален произход, а освен това, включват в състава си внимателно и прецизно подбирани материи. Сред богатата ни селекция от първокласни дивани ще намерите и такива с иновативен състав, включващ мемори пяна за още повече удобство, а също така и луксозни варианти от естествена кожа, мобилни конструкции, които да сменят своята форма според необходимата си функция и практични концепции за лесна поддръжка. Част от нашите дивани са с възможност за указване на различна по цвят или тип дамаска. Разполагаме и с дивани, чиято дамаска е с цип и може бързо и лесно да се свали, да се изпере и отново да се върне на дивана, без да е нужно да използвате скъпите услуги на почистващите фирми. Някои от нашите дивани са толкова практични и мобилни, че могат да се преобразят и в кресло, а също така и лесно да бъдат премествани от едно място на друго, благодарение на малките си крачета тип колелца.
Не се колебайте да разгледате богата ни колекция от уникални дивани в различни варианти като конструкция, размери, форма, функционалност и дизайн. Можем да ви бъдем винаги полезни, като ви предложим и безплатна консултация по всяко удобно за вас време. Нашите експерти в сферата на домашното и хотелиерското обзавеждане ще се радват да ви насочат към правилния избор. А сред този богат избор от прекрасни, но все пак достъпни и евтини дивани, просто няма как да не успеете да изберете най-доброто и за своя хол, гостна, офис или друг тип помещение. Пазарувайте дивани при нас – изгодно е, лесно е за избиране, а освен това и доставяме до всяка точка на страната.

Нашите партньори и марки

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

ИНТЕРШОП ЕООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2017 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.