Помощен филтър

Подарък при покупка на матрак от mattro.net

Дивани

Сортирай по

 

Дивани

Обща информация за предлаганите дивани 

Изключително добре познатият на българския пазар онлайн магазин mattro.net, който от дълго време оперира в сферата на продажбата на матраци, спални, легла и аксесоари включва в продуктовата си гама и разнообразие от меки мебели, в които влизат диваните. Освен че предлага висококачествени продукти, mattro.net ще ги достави бързо и абсолютно безплатно до Видин, Варна, Бургас, София, Стара Загора, Пловдив, Благоевград, Добрич, Велико Търново, Враца, Ловеч, Монтана, Ямбол, Хасково, Сливен, Тополовград, Русе, Плевен, Пазарджик, Кърджали, Кюстендил, Карлово, Димитровград и всички други населени места в нашата страна. Всички дивани, които се предлагат на онлайн магазина mattro.net, са произведени съгласно най-високите изисквания в индустрията, като са покрити всички стандарти за безопасност и качество. Изработката се извършва с най-съвременните технологии и екипът, отговарящ за производството, следи постоянно тенденциите и проучва материалите, които ще бъдат използвани за диваните, за да избере най-точните и качествени материали. Но, освен това, производителите съвестно проучват пазара и нуждите на потребителите, за да знаят как да задоволят всеки клиент и да допаднат на всеки вкус.

Дивани

Характеристики на диваните 

Днес клиентите закупуват дивани не просто, защото искат да запълнят празното място в стаята, но и защото искат удобство, функционалност и допълнително място за сън. Да, съвременните дивани са изключително приятни и практични, особено като се вземе предвид, че осигуряват още пространство за спане, което може да бъде добре оползотворено. Но удобството не е единственото предимство на диваните от mattro.net. Те също така са здрави и стабилни, тъй като са изработени от здрави корпуси, които осигуряват сигурност на конструкцията и дълготрайна употреба. Но тези продукти са и с отличен външен вид и ще подобрят интериора ви, внасяйки стил и лукс в помещението. Произходът им е доказано оригинален. Всяка една материя и всеки един материал са внимателно подбрани, за да създадат перфектното съчетание. Към корпусът е добавена пяна HR, която се характеризира с висока еластичност и неподатливост към деформации. Освен това някои от диваните са с мемори пяна, което доставя още повече удоволствие и удобство, понеже този материал има свойството да се нагажда към извивките на тялото ви. Има както по-луксозни варианти, така и по-практични. Поддържат се лесно, а някои от конструкциите са мобилни, което позволява преместване и пренастройване. При някои модели можете да изберете цвета и типа на дамаската, докато при други модели самата дамаска е сваляема, което позволява прането ѝ в пералня.
Сред продуктовата гама на mattro.net фигурират ъглови дивани, кухненски дивани, дивани за спане и много други. Ако например си търсите допълнителни мебели за хола, тогава на ваше разположение са диваните за хол. Налични са също ъглови дивани както за хол, така и за кухня. Някои от моделите дивани са с естествена кожа. Ще видите, че са налични и дивани-спалня, както и дивани Клик Клак. С една дума, тук има всички модели, за които бихте могли да се сетите.

Видове дивани (според модела):

  • С ляв ъгъл
  • С десен ъгъл
  • Диван двойка
  • Диван тройка
  • Диван двойка с механизъм
  • Диван тройка с механизъм

Дивани - снимка

Естествено, някои от моделите са с по-високи цени, които не са по джоба на абсолютно всеки потребител. Но други модели дивани са евтини и може да си ги позволи всеки един клиент, без да трябва да бърка прекалено дълбоко в джоба си. Освен това, според мненията на потребителите, съотношението цена/качество е превъзходно, като продуктите напълно отговарят на стойността си. Потребителите са положително настроени не само към съотношението цена/качество, но и към всички други характеристики на диваните, като положителните мнения се отнасят и за онлайн сайта mattro.net.
Диваните, които можете да откриете в mattro.net, се отличават с голяма здравина. Това се постига, благодарение на сигурния и стабилен корпус, от който са изградени и който осигурява дългия живот на продукта. Диваните също така са прочути с удобството и комфорта, които осигуряват, като създават една много приятна среда за сън, където можете да прекарате следобедната си сиеста или просто да се отпуснете и да гледате телевизия. Плюс, продуктите са изработени с дамаски, чиито деликатни, нежни към кожата и стилни платове създават мека, приятна и елегантна атмосфера. Чудесно допълнение към интериора на стаята ви.
Благодарение на усилията на екипа, който произвежда диваните, и щателните проучвания на технологиите, тенденциите и нововъведенията в сферата на производството на мека мебел, както и на неуморното им проучване на материалите, използвани при това производство, са постигнати отлични резултати, що се отнася до безопасност, сигурност, качество и комфорт.

Дивани - снимка
Всеки един материал и всяка една материя, които са използвани при производствения процес, са напълно безопасни за околната среда и за хората. Всеки продукт отговаря на най-високите стандарти в индустрията, както и на най-високите изисквания на потребителите. Материалите, които се използват, са първокласни, което позволява създаването на висококачествени и удобни продукти, които в същото време са стилни и елегантни.
Събрани са всички характеристики, които са ви нужни, понеже екипът провежда множество независими пазарни проучвания, от които се извличат данни за потребностите и желанията на потребителите. Така производителите могат да съчетаят съвременни технологии, първокласни материали и вашите желания, за да създадат отлични продукти, които притежават множество полезни и приятни качества, като същевременно са на достъпни цени.Здравината и стабилността на използваните за диваните корпуси ви осигуряват дълготрайно използване на продукта. Останалите добавени материали създават мека, комфортна и удобна среда, която е превъзходно място за почивка, сън или гледане на телевизия. Като добавим и мекотата на дамаската, диванът ще стане вашето лично райско кътче. Но дамаската служи и за много повече - нейният дизайн и красиви цветове ще допринесат за елегантността, стила и луксозността на интериора ви. Ще създадете повече красота в помещението си, а към красотата ще дойдат функционалност, практичност и удобство - всичко в едно.
Ако желаете да си закупите нов диван, без значение какъв модел, то тогава в mattro.net можете да намерите точно продукта, който ви е нужен, като онлайн магазинът ще ви го достави безплатно до всяка точка в страната. По този начин бързо и лесно ще получите качествен, удобен, стилен, комфортен, здрав, стабилен, издръжлив и елегантен продукт, който ще ви върши работа дълги години, без да трябва да плащате много пари. Ще внесете красота, удобство и стил в помещението си и ще превърнете дома си в едно по-елегантно и по-практично място.

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.