Матрак Понто с НАЙ-НИСКА цена и Безплатна доставка
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
Еднолицев матрак Понто
Еднолицев матрак Понто
Еднолицев матрак Понто - разрез
Еднолицев матрак Понто - снимка

Еднолицев матрак Понто

200,00 лв
В наличност
Купи
* Натиснете върху избери размер по-горе, за да видите всички размери. Цената ще се промени автоматично при избора на друг размер.
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Матрак Понто от НАНИ

Еднолицев матрак Понто е ортопедичен модел на матраци НАНИ с пълнеж от Ergo Soft Elastic Foam. Отворена микроклетъчна структура на сърцевината, позволяваща на въздуха да преминава безпроблемно във вътрешността, като гарантира липсата на среда за развитие на бактерии и гъбички. Еластичните качества на пяната предлагат добър телесен комфорт при максимална издръжливост. Поддържа перфектно тялото в раменете, талията и таза, позволявайки на гръбначния стълб да заема естественото си положение по време на сън. В ядрото е добавена и Poliflex пяна с висока еластичност, допълваща комфорта.

Еднолицев матрак Понто - разрез

Предимства на матрак Понто

Цялата конструкция е разположена върху рамка от висококачествен иглолистен материал за максимална вентилация и еластичност. Това прави продукта изключително подходящ за спални с повдигащ механизъм. Калъфът е с текстил MAXIME, придаващ допълнителна мекота и телесен комфорт. Антиалергичните силиконизирани влакна в капитонажа го превръщат в естествен термостат, постоянно приспособяващ се към топлината и влажността на тялото.

Параметри на продукта
16
сантиметра
2
години