Подарък при покупка на матрак от mattro.net

Матраци Don Almohadon

Сортирай по

Матраци Don Almohadon с високо качество

Матраци Don Almohadon са испански продукти за сън, които освен матраците включват и топ матраци, ламелни подматрачни рамки,  комфортни възглавници и надматрачни протектори.
Всичките артикули на Don Almohadon се открояват с перфектна изработка и са резултат от високотехнологични, екологично чисти и напълно безвредни материали, съобразени с най-новите изисквания и стандарти за качество на ЕС.

Матраци Дон Алмохадон - матрак Naturtea

Предимства на матраци Don Almohadon

Моделите матраци на Дон Алмохадон не издават така познатите паразитни звуци, които обикновено чуваме от старите матраци. Анатомични са и антиакарни - дишащи през всяка пора на материала. Благодарение на състава си, всички матраци, макар и непружинни, не се повлияват от теглото на тялото и точно заради това не се деформират с напредване на времето. Испанските матраци Don Almohadon са с гаранция от осем години, в които може да се усетите наистина спокойни за здравината на продукта. Главните отличителни характеристики на Don Almohadon са несравнимият лукс на материалите за всеки отделен артикул в серията, предлаган съответно и на най-привлекателните цени на пазара.

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за нашия бюлетин

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.