Матраци Don Almohadon

Сортирай по

Матраци Don Almohadon с високо качество

Матраци Don Almohadon са испански продукти за сън, които освен матраците включват и топ матраци, ламелни подматрачни рамки,  комфортни възглавници и надматрачни протектори.
Всичките артикули на Don Almohadon се открояват с перфектна изработка и са резултат от високотехнологични, екологично чисти и напълно безвредни материали, съобразени с най-новите изисквания и стандарти за качество на ЕС.

Матраци Дон Алмохадон - матрак Naturtea

Предимства на матраци Don Almohadon

Моделите матраци на Дон Алмохадон не издават така познатите паразитни звуци, които обикновено чуваме от старите матраци. Анатомични са и антиакарни - дишащи през всяка пора на материала. Благодарение на състава си, всички матраци, макар и непружинни, не се повлияват от теглото на тялото и точно заради това не се деформират с напредване на времето. Испанските матраци Don Almohadon са с гаранция от осем години, в които може да се усетите наистина спокойни за здравината на продукта. Главните отличителни характеристики на Don Almohadon са несравнимият лукс на материалите за всеки отделен артикул в серията, предлаган съответно и на най-привлекателните цени на пазара.