Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Матраци Don Almohadon

Матраци Don Almohadon с високо качество

Матраци Don Almohadon са испански продукти за сън, които освен матраците включват и топ матраци, ламелни подматрачни рамки,  комфортни възглавници и надматрачни протектори.
Всичките артикули на Don Almohadon се открояват с перфектна изработка и са резултат от високотехнологични, екологично чисти и напълно безвредни материали, съобразени с най-новите изисквания и стандарти за качество на ЕС.

Матраци don almohadon naturtea

Предимства на матраци Don Almohadon

Моделите матраци на Дон Алмохадон не издават така познатите паразитни звуци, които обикновено чуваме от старите матраци. Анатомични са и антиакарни - дишащи през всяка пора на материала. Благодарение на състава си, всички матраци, макар и непружинни, не се повлияват от теглото на тялото и точно заради това не се деформират с напредване на времето. Испанските матраци Don Almohadon са с гаранция от осем години, в които може да се усетите наистина спокойни за здравината на продукта. Главните отличителни характеристики на Don Almohadon са несравнимият лукс на материалите за всеки отделен артикул в серията, предлаган съответно и на най-привлекателните цени на пазара.

ИНТЕРШОП ООД

office@mattro.net
0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 032 815 979

Доставка и връщане:

Всички продукти изложени в онлайн магазин Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!

14 дни право на връщане.

Намерете ни в

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign