Двулицев матрак Simple РосМари | Антибактериален | Mattro
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
Двулицев матрак Simple
Двулицев матрак Simple
Двулицев матрак Simple - разрез

Матрак Simple

235,00 лв
В наличност
Купи
* Натиснете върху избери размер по-горе, за да видите всички размери. Цената ще се промени автоматично при избора на друг размер.
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Двулицев матрак Simple

Двулицев непружинен матрак Simple е произведен от фирма за матраци РосМари. Матрак Simple е специално разработен и конструиран за двойки и предлага съчетание от най-добрите швейцарски технологии. Ядрото на матрак Simple представлява еко пяна на водна основа - EcoShaum®, която елиминира вибрациите и по този начин двамата партньори не усещат движенията на другия. Със своето ядро изградено от милиарди елaстични клетки, матрак Simple се грижи за Вашия комфорт и висока степен на опора. Матракът съчетава в себе си най-новите технологии. Вие имате на разположение матрак, който абсорбира вибрациите и не предава движението на партньора до Вас, като осигурява спокоен сън и за двамата.

Матрак Simple - разрез

Характеристики на матрак Simple:

Иновация е вложката от AirForm, чиито патент са множество отворени камери за оптимална проветривост. Матракът е двулицев, двусезонен и със сваляеми вътрешен и външен калъф. Лятната страна на външния калъф е с двупластова вата от естествен памук и полиестер. Памукът се бори с влагата и допринася за естествената проветривост на тялото. Полиестерът придава здравина на опън и има много добра топлоизолация. Зимната страна от двупластова вата е изработена от вълна и полиестер. Вълната е известна с това, че топли без да запарва и абсорбира влагата, без да залепва по тялото.

Матрак Simple - характеристики

Предимства на матрак Simple:

  • Ядро от EcoShaum® пяна 
  • Вложка от профилирана AirForm пяна
  • Антибактериална дамаска от памук и полиестер
  • Ортопедичен модел

Нестандартни размери - по поръчка на клиента. Цена на м2 - 147 лв.

Параметри на продукта
17
сантиметра
5
години