Матрак Neolatex Silver РосМари | с латекс екон | Mattro.net
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
Двулицев матрак NeoLatex
Двулицев матрак NeoLatex
Двулицев матрак NeoLatex - разрез

Матрак NeoLatex Silver

669,00 лв
В наличност
Купи
* Натиснете върху избери размер по-горе, за да видите всички размери. Цената ще се промени автоматично при избора на друг размер.
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Двулицев матрак NeoLatex Silver

Двулицев матрак NeoLatex Silver е произведен от фирма за матраци РосМари. Латексът (каучуковото мляко) се добива от дървото Hevea Braseliensis и е най-еластичният материал в природата. Благодарение на еластичността си и на абсолютната си безвредност, той е незаменим при производството на матраци. Матракът от латексова пяна следва движенията на тялото ви, дава опора на врата, гърба и гръбначния стълб, в резултат на което сутрин се събуждате по-свежи и отпочинали.

Матрак Neolatex Silver - разрез

Притежава антимикробни свойства, поради което микробите и бактериите не се развиват в него и дава свежо и прохладно усещане. Той е в унисон с околната среда и по никакъв начин не й вреди. Отлична циркулация на въздуха. Дамаската е с втъкани сребърни нишки, които имат силно антиалергично действие. Отлично регулиране на температурата. Не е топло чувствителен и запазва качествата си при всяка температура. Оказва по-малко напрежение върху тялото, което води до по-малко въртене и нагласяне, а в резултат - спокоен и подмладяващ сън.

Матрак Neolatex Silver - характеристики

Характеристики на матрак Neolatex Silver:

  • Ергономична сърцевина от пенолатекс
  • Естествени антибактериални свойства
  • Вертикални отвори за перфектна вентилация
  • Дамаска със сребърни нишки и противоалергично действие

Матрак Neolatex Silver - сертификати

Параметри на продукта
18
сантиметра
10
години