Двулицев матрак Viola Memory Парадайс | Мемори пяна | Mattro
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
Матрак Viola Memory - двоен размер
Матрак Viola Memory - двоен размер
Матрак Viola Memory - разрез
Матрак Viola Memory
Матрак Viola Memory - дамаска
Матрак Viola Memory - характеристики
Подарък Възглавници Парадайс:
- за матрак с ширина до 120 см - 1 бр.
- за матрак с ширина над 120 см - 2 бр.

Матрак Viola Memory

594,00 лв
В наличност
Купи
* Натиснете върху избери размер по-горе, за да видите всички размери. Цената ще се промени автоматично при избора на друг размер.
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Двулицев матрак Viola Memory

Матраци Парадайс са добре познати на българските потребители със своите матраци и устойчиви подматрачни рамки. Марката залага на безкомпромисно качество, стилен дизайн и цени по вкуса на всеки потребител. Поредното тяхно изкушение е двулицев матрак Viola Memory, който впечатлява с атрактивен дизайн и внимателно подбрани, луксозни материали. Анатомичният матрак е моделиран така, че да пасне точно на индивудиалните извивки на тялото. Непружинното ядро е изградено от перфектната комбинация на HR еластична пяна и Memory пяна с приятна мекота. Мемори пяната от цели 6 см обгръща нежно тялото, отпуска го и елиминира напрежението в мускулите. Термочувствителната пяна се влияе пряко от телесната температура и според нея променя формата и усещането си. Гъвкавата HR пяна се грижи за правилната позиция на тялото, разпределяйки го равномерно. Матрак Viola Memory е препоръчван вариант за всички почитатели на мемори пяната и по-меките матраци.

Матрак Viola Memory - разрез

Кулминация при изработката на модела е елегантната визия, съчетаваща светла и тъкмна комбинация на цветовете, а синият цвят поставя свеж акцент на цялата композиция. Висококачественият текстил в съчетание със стилно подбраните цветове на калъфа, придават изисканост и лукс в спалнята. Поддръжката също е максимално улеснена, благодарение на добавения цип. Ако цените съня, качествените материали, прецизната изработка и изисканата визия, този луксозен матрак е точно за вас!

Характеристики на матрак Viola Memory:

  • Мека и приятна Memory пяна - 6 см
  • HR гъвкава пяна
  • Мек модел
  • Модерен дизайн
  • Калъф с цип от качесвен текстил

Матрак Viola Memory - характеристики

Степен на твърдост - мек.

Нестандартни размери - по поръчка на клиента (след запитване).

Параметри на продукта
21
сантиметра
16
години