МАТРАЦИ на ТОП ЦЕНИ за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Матрак Канела Уно

Матрак Канела Уно
Матрак Канела Уно
Матрак Канела Уно - ядро
Матрак Канела Уно - разрез
-50%
Цена:
384,00 лв
192,00 лв
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

 

Промоцията на матрака е валидна до 21.01.2019 г.!
Поръчай матрак Канела Уно с ►►50% отстъпка ◄◄ сега!

Матрак Канела Уно

Канелата е любима подправка на много хора, но освен приятния сладникав аромат и невероятния вкус, който придава на различни ястия, тя всъщност притежава и много полезни за организма свойства. Кафеникавата подправка крие уникални лечебни свойства. Най-разпространено е нейното антибактериално действие. Освен това канелата има стягащо действие за кожата и облекчава артрита, дихателните проблеми и мускулните спазми. Широко популярен е и положителният ефект, който оказва върху кръвното налягане и различните видове инфекции. Поради всички тези причини, матраци MATTRO създаде продукт, който да се грижи едновременно за вашия комфортен, но и здравословен сън. Двулицев матрак Канела Уно е съблазнителен модел, чието непружинно ядро осигурява необходимата ортопедичност на тялото и го поставя в правилна и удобна позиция за сън. Ядрото е изградено от полиуретанова пяна с висока плътност и еластичност, която от едната страна е профилирана. Петте зони на комфорт на профила създават приятен масажиращ ефект, за да може тялото ви да почива ефективно във всяка зона. С различното усещане от двете страни, може да избирате по-удобната за вас и всъщност притежавате два матрака в един! Най-приятното обаче в този иновативен продукт е лекият канелен аромат, който отпуска мускулите и спомага за по-лесното заспиване. Използваната пяна с канела е с отворена структура, което гарантира добра въздухопропускливост, което от своя страна намалява риска от появата на бактерии и акари. Матрак Canela Uno е с луксозен калъф от белгийски текстил, който е с бамбукови нишки, чиято основна функция е да абсорбират влагата и да не допускат развитие на вредни микроорганизми. Калъфът е снабден с практичен цип, който превръща поддръжката на чистота и хигиена от досадно задължение в лесно занимание. Подсигурете си спокойствие по време на сън и се погрижете за здравето си с този прекрасен силно антибактериален продукт, който освен това се предлага на неустоима цена!

Разгледай матрак Канела Уно с МЕМОРИ ПЯНА
Виж тук

Матрак Канела Уно - разрез

Характеристики на матрак Канела Уно:

  • Ядро от комфортна, полиуретанова пяна с висока плътност и еластичност 
  • Едностранно профилирана пяна с масажиращ ефект
  • Пет зони на комфорт за различните части на тялото
  • Приятен аромат на канела с антибактерални свойства
  • Луксозен калъф с белгийски текстил и бамбукови нишки в текстила
  • Цип за по-лесно почистване

 Нестандартни размери - по поръчка на клиента (след запитване).

Параметри на продукта
20
сантиметра
5
години

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.