Подарък при покупка на матрак от mattro.net

Спално бельо за хотели

Сортирай по

Спално бельо за хотели

Спално бельо за хотели

Обзавеждането на хотели не включва само покупка на хотелски основи и комфортни матраци за хотели. Особено важни за цялостния комфорт на посетителите е правилният и внимателен подбор на качествено спално бельо, което да направи съня наистина спокоен. То включва долни чаршафи, калъфки за възглавници и пликове за завики. Точно тези аксесоари са способни да създадат невероятно чувство на чистота и спокоен сън. Онлайн магазин Mattro.net освен като дългогодишен лидер в продажбата на продукти за сън за дома, е специализиран в подбора на продуктите при обзавеждане на хотели, къщи за гости, вили и бунгала. Знаем колко важни за вас са доволните гости, затова разполагаме с екип от професионалисти, които да ви помогнат при избора на продукти за вашия хотел. Нашите консултанти ще изготвят специална ценова оферта за количеството и размери спално бельо, които са ви необходими, за да завършите визията на помещенията си. Освен това, продуктите ще бъдат доставени до вашия обект в най-кратък срок и абсолютно безплатно.

Безплатна доставка на спално бельо за хотели

В нашия онлайн магазин ще откриете разнообразие от долни чаршафи - чаршафи от сатенирано райе, памучни чаршафи, чаршафи от памучен сатен, чаршафи от Ранфорс, както и чаршафи с ластик. Освен в класическия бял цвят, предлагаме модели с разнообразни цветове, които биха внесли допълнително свежи нотки в помещението. Ние ще изпълним всичките ви изисквания относно материя, вид и размери чаршафи. Същото разнообразие на модели и размери, важи и за пликовете за завивки, както и за калтфките за възглавници. Предлагаме и комплекти спално бельо, чиито отделни части са прецизно съчетани, за да получите визията, която желаете - елегантна, дръзка или семпла, вие решавате! Качеството на използваните платове при изработката на спалното бельо за хотели е доказано най-високото. То е подходящо за всеки тип потребители и за всяка кожа, дори за най-чувствителната. Гарантираме дълготрайна употреба при често изпиране, защото знаем, колко важна е ежедневната хигиена за всеки собственик на хотел.

В случай, че обзавеждате или ви предстои да обзавеждате хотелските помещения с ново спално бельо, не се колебайте да се свържете с нас и да получите най-ниски цени и безплатна доставка. На телефон 0700 200 22 може да зададете вашите въпроси или да споделите изискванията си с нашите консултанти, които ще ви съдействат изцяло. Не забравяйте, че чистота, хигиената, качественото и комфортно спално бельо, са основната предпоставка вашите гости да останат доволни от престоя си.

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за нашия бюлетин

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.