Подарък при покупка на матрак от mattro.net

Походни легла

Сортирай по

Походни легла за хотели

MATTRO.NET – вашият надежден дистрибутор и производител на матраци в рамките на цялата страна – е отново тук, за да ви предложи поредната уникална оферта. Възползвайте се от нашите ниски и изгодни цени на походни легла за хотели днес! Направете обзавеждането във вашия хотел, почивна станция или база, къща за гости или вила най-доброто място за отмора и релакс, като предоставите възможност на максимално повече хора да се докоснат до вашия уют, лукс или на каквото сте решили да заложите, за да привличате хората! Защото с походни легла ще успеете да направите по умен и практичен начин именно това: да осигурите още едно място, допълнително, за настаняване. Нашите походни легла за хотели са изработени от качествени материали и могат да издържат до 200 кг, така че за разлика, от класическите походни легла, тези на MATTRO.NET няма нито да пропадат, нито да създават какъвто и да е друг подобен дискомфорт на вашите посетители. Ето какво точно предлагаме…

Походни легла за хотели - снимка категория

Едни от предлаганите от нас походни легла за хотели са с познатата марка матраци ТЕД. Сигурни сме, че повечето от вас, които вече са големи почитатели на матраци ТЕД, няма да поискат да изневерят на марката и ще предпочетат именно този български производител. Цените, както много добре знаете вече, при нас са достъпни за всеки джоб! А инвестицията, която ще направите за своя хотел, определено, си заслужава.

В допълнение, от MATTRO.NET ви предлагат походни легла Парадайс. Матраци Парадайс, между другото, са не по-малко известни и любими на българските почитатели на качествените аксесоари за сън. Последно, но не по важност, ние от MATTRO.NET продължаваме да държим на мисията си да предоставяме максимално голям избор на своите клиенти. Затова и всеки от вас, който е натоварен с управлението на хотели, може да се спре и на още едно предложение за походни легла за хотели, а именно походни легла Геномакс. Конструкцията им съвсем не е за подценяване, защото е изключително практична и пестяща място. Можете да приберете закупените от вас походни легла Геномакс дори извън стаята, за да не хабите място и да не разваляте интериора на отделните помещения. Леглата са мобилни и могат да се сгъват до максимално малък размер и почти да станат невидими за вашите посетители.

MATTRO.NET очаква вашите поръчки!

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за нашия бюлетин

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.