Олекотени завивки за хотели

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

1 продукт

Филтри
Олекотена завивка Блян
Олекотена завивка Блян
от 33,00 лв.

Олекотени завивки за хотели от Mattro.net

След като сте приключили с основните покупки като нови матраци и легла за вашия хотел или къща за гости, е време да помислите и за аксесоарите като протектори за матраци, възглавници и комфортни завивки. Онлайн магазин Mattro.net предлага качествени продукти за сън, както за лична употреба, така и за обзавеждане на хотели и къщи за гости. При нас ще получите специална ценова оферта за нужните количества и размери олекотени завивки, които ще доставим в най-кратки срокове до вашия обект.

Олекотени завивки за хотели

Олекотените завивки за хотели не трябва да бъдат подценявани, защото те нямат само функцията да топлят. Правилно подбраната олекотена завивка трябва да предлага неповторимо усещане за мекота и комфорт по време на сън за вашите гости, за да останат напълно удовлетворени от престоя във вашия хотел. Тъй като те ще се използват от различни хора - малки и големи, хора с алергии и чувствителна кожа, е задължително да заложите на антибактериални олекотени завивки за хотели, които със сигурност ще се грижат за кожата на гостите ви и ще им предложат хигиенични условия за сън и почивка. В онлайн магазин Mattro.net ще откриете олекотени завивки в размери за единични и двойни легла с различен пълнеж - завивки от гъши пух, микрофибърни завивки, памучни завивки, завивки с алое вера, луксозни олекотени завивки, летни и зимни завивки с различни грамажи. От нашия продуктов каталог със сигурност ще откриете необходимите завивки, независимо дали обзавеждате луксозен хотел,  къща за гости или бунгала.

Олекотени завивки за хотели с безплатна доставка

Ако имате затруднения в избора, не знаете какво точно да изберете или имате колебания, не пропускайте да използвате възможността да се консултирате с нашите експерти в обзавеждането на хотели на телефони 0700 200 22, 0885 545 060 или 032 815 97, както и в чат системата на сайта. Те с радост ще отговорят на вашите запитвания, ще ви предложат олекотени завивки, съобразени с вашия бюджет, предпочитания и локация на обекта. Не се колебайте да поискате още сега специално изготвена за вас ценова оферта за необходимия брой олекотени завивки за хотели. Освен това предлагаме доставка за цялата страна, която е безплатна и експресна - независимо дали се намирате в голям град като София, Бургас, Стара Загора, Пловдив, Шумен, Русе, Добрич, Велинград и др., в някой от курортите Банско, Боровец, Пампорово, Добринище, Слънчев бряг, Албена, Златни пясъци или в най-малкото село!

loader
Зареждане...