Детски матраци Mattro

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

2 продукта

Филтри
-60% Детски матрак Лавендър
Детски матрак Лавендър
от 121,08 лв.
-60% Детски матрак Бамбук
Детски матрак Бамбук
от 121,08 лв.

Детски матраци Mattro - Предимства

Спокойният и пълноценен сън е изключително важен, когато става въпрос за полагането на грижи за бебето. Изборът на матрак за детско легло трябва да бъде съобразен както с комфорта му, така и с изискванията за добра опора на главата и тялото. За предпочитане е моделите да бъдат по - твърди, за да осигурят на тялото правилната позиция по време на сън. Детски матраци, които са прекалено меки, могат да затруднят обръщането. Колкото по - твърд детски матрак закупите, толкова по – ортопедична ще бъде опората. Знаете, че през първите месеци, а и не само, това е от много важно, защото децата в този период растат най- бързо. Не забравяйте и сваляемия калъф, който е от изключителна важност. Това предимство ще ви улесни почистването на калъфа в домашни условия и ще ви спести време. Ако все пак, моделът, на който сте се спряли не притежава сваляем калъф, винаги можете да си закупите протектор, който ще предпази максимално детския матрак от зацапване. Производители Mattro ще предоставят качествен и пълноценен сън на вашите деца, а детските матраци съчетават комфорт, луксозна дамаска и удобство по време на сън.

Детски матраци - Mattro

Детски матрак Бамбук

Закупувайки детски матрак, всеки знае, че трябва да търси най- добрия и екологичен продукт, който ще гарантира спокоен и пълноценен сън на своето бебе. Детски матрак Бамбук е изграден с ядро от високоеластична полиуретанова пяна, с екстракт от канела. Канелата е популярна с антиоксидантните си свойства. Помага за по- добър сън и предпазва от безсъние, както и подобрява кръвообръщението. Притежава сваляем калъф, позволяващ изпиране при зацапване. Изработен е от белгийски текстил с вплетени бамбукови влакна, които успокояват кожата, не позволяват развитието на акари, алергии и бактерии. Предлага се в размери, като : 60 х 120 ; 65 х 135 ; 70 х 140 , но може да се изработи и в нестандартен размер, като 65 х 160 ; 70 х 160 , и др. , изцяло в зависимост от вашите изисквания. Предлага се с височина 8 см и височина 10 см, спрямо вашите предпочитания.

Детски матрак Бамук - разрез

Детски матрак Лавендър

Всички знаем, че лавандулата, заложена в дамаската на матраците, има успокояващ ефект и действа много позитивно на тялото. Именно за това, производителите залагат на лавандуловите дамаски, защото с помощта на вложените капсули с успокояващ аромат, дамаската е обработена антибактериално и антиакарно. Детски матрак Лавендър е изключително подходящ за деца, с по- чувствителна кожа. Той има лек аромат на Лавандула, който ще помогне на вашето дете да спи спокоен и пълноценен сън. Ядрото на матрак Лавендър е изградено от високоеластична полиуретанова пяна. Имате възможност да изберете каква да бъде височината, между 8 и 10 см, в зависимост от вашите изисквания. Моделът се предлага в размерите : 60 х 120 ; 65 х 135 ; 70 х 140 , но ако вашият размер се различава, не се колебайте да се свържете с наш консултант по телефона. Можем да изработим и нестандартен размер за вас, като нашият служител предварително ще ви каже и каква ще бъде цената.

Детски матрак Лавендър 8 см - разрез

Детски матраци – най-добрият избор за вашето дете

Закупувайки детски матрак, вие трябва да направите най- добрия избор за вашето дете. Този избор трябва да бъде съобразен, както с качеството на продукта, така и с цената, разбира се. Производители Mattro ще ви предоставят най- доброто и от двете. Всеки един продукт от сайта, ние ще доставим както в големите градове, така и в по- малките населени места, напълно безплатно. Без значение дали доставката е за град Пловдив, София, Варна, Бургас, Велико Търново, Русе или за някое малко населено място, вие ще получите продукта си безплатно до входа на жилищната сграда или до офис на куриерска фирма Еконт. Ако имате нужда от консултация или допълнителна информация по даден продукт, не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони в сайта. Нашите любезни консултанти ще отговорят на всеки един ваш въпрос, а могат и да приемат поръчката по телефона, в случай, че се затруднявате. Производители Mattro предлагат екологични и здравословни матраци за вашето дете, а то безспорно заслужава най- доброто.

loader
Зареждане...