Детски матраци Хегра с ЕВТИНИ цени с БЕЗПЛАТНА доставка
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Детски матраци Хегра

Детски и бебешки матраци Хегра

Обща информация

Огромното разнообразие различни магазини в дигиталния свят води до затруднения при избиране на продукта, който искате да закупите. В случай, че имате нужда от нов матрак, от нова спалня или легло, или пък от някой аксесоар за своето спално помещение, тогава правилният избор е онлайн магазинът Mattro.net. Този добре познат на потребителите онлайн магазин ви предлага гореизброените продукти на достъпни цени, като също така ще ви ги достави безплатно до Варна, Видин, Враца, Силистра, София, Русе, Ловеч, Лом, Бургас, Благоевград, Пловдив, Стара Загора, Кюстендил, Хасково, Перник, Плевен, Велико Търново, Добрич, Кърджали, Велинград, а също така дори и до останалите населени места в България. Огромната продуктова гама на Mattro събира множество различни модели на разнообразни компании, а сред тях важно място намират детски и бебешки матраци Хегра.

Детски матраци Хегра

Тази фирма е известен производител, който държи на качественото производство и за да запази високото качество на продуктите си, не спира да следи всяка новина в индустрията, била тя по отношение на новите технологии, на най-съвременните тенденции или относно открития в областта на използваните при изработката материали. Но екипът е наясно, че потребителите са най-важният фактор в тази сфера, затова проучва състоянието на пазара и открива нуждите на клиентите си.

Производство, размери, цени

Екипът на компанията Хегра щателно следи всеки детайл при изработката на детските и бебешките матраци. Те подбират единствено материали, които са напълно екологично чисти, за да запазят сигурността на околната среда и безопасността на здравето на хората. Също така имплементират единствено първокласни технологии и включват в производствения процес само деликатни и нежни към кожата материи. Отговарят на всички изисквания и стандарти на индустрията за производство на матраци.

Размери (варират според модела):

60 х 120 см, 60 х 135 см, 65 х 135 см, 70 х 140 см, 70 х 180 см 

Детски матраци Хегра - снимка

Огромен плюс на всеки детски и бебешки матрак с марка Хегра е фактът, че е на достъпна цена и няма да ви вкара в разходи. Мненията на клиентите определено потвърждават отличното съотношение между цена и качество на тези продукти. Матраци Хегра за детски и бебешки легла са с проветриви сърцевини (тоест, в ядрата им въздушните струи се придвижват свободно) и това спира разпространението на всички вредни микроорганизми, като например бактерии и акари. Ортопедичните характеристики също са за отбелязване, понеже благодарение на тях гръбнакът на вашето дете ще застане в правилната позиция по време на сън, а това от своя страна ще предотврати възможни гръбначни изкривявания или прекалени натоварвания. Но детските и бебешките матраци Хегра също така са удобни, комфортни и предоставят чудесна среда за пълноценен сън.