Помощен филтър

Детски матраци - НАНИ

Сортирай по

Детски и бебешки матраци НАНИ

Обща информация

Чудесата на съвременния дигитален свят позволиха на потребителите да закупуват необходимите им стоки, без да напускат дома си. Това включва и разнообразните спални продукти като матраци, легла и аксесоари. Сред първенците на този пазар е онлайн магазинът Mattro.net. Той не само притежава огромна продуктова гама на различни марки, с включени различни модели и размери, но също така ще ви достави закупените продукти безплатно до Русе, Силистра, Добрич, Варна, Видин, Враца, Кюстендил, София, Бургас, Пловдив, Плевен, Хасково, Сливен, Велинград, Ямбол, Свиленград, Благоевград, Кърджали, Стара Загора, Перник, Шумен, Велико Търново, Разград и останалите градове и села в страната.Сред продуктовата гама на Mattro.net влизат и матраци НАНИ и, по-специално, тези за детски и бебешки легла. Екипът, който отговаря за тяхното производство, отлично познава индустрията и постоянно следи всички новости в нея. Тези професионалисти се интересуват от технологиите, тенденциите и нововъведенията при използваните материали. Плюс това познават отлично пазара, тъй като непрекъснато провеждат проучвания относно нуждите на потребителите.

Детски матраци НАНИ

Производство, размери, цени

Детски и бебешки матраци НАНИ са произведени без използването на вредни и токсични продукти. Напротив, всички материали, включени в производствения процес, са екологично чисти. По този начин те не вредят нито на хората, нито на околната среда. Използват се първокласни технологии, за да се осигурят отлични характеристики на всички продукти.

Размери (варират според модела):

60 х 120 см, 60 х 135 см, 65 х 135 см, 70 х 140 см, 70 х 180 см

Детски матраци НАНИ - снимка

Що се отнася до цените на матраците, фирма НАНИ отлично ги е съобразила с възможностите на средностатистическия потребител. И, по-точно, детски и бебешки матраци с тази марка могат да се намерят на ниски цени, без това да намалява ни най-малко качеството им. Ядрата на тези продукти са изградени от висококачествени материали, които позволяват на въздушните течения да се движат свободно из сърцевината. Това осигурява добра проветривост и, съответно, липса на акари, вредни микроорганизми и бактерии. Допълнително е осигурена ортопедичност, така че да се създаде правилна и здравословна опора за гръбначния стълб и правилно разпределяне на тежестта по време на сън. Същевременно не са пренебрегнати удобството и комфорта.Според клиентите, бебешки и детски матраци НАНИ осигуряват превъзходни характеристики, като същевременно са дълготрайни и свойствата им не се променят след дългосрочна употреба. Потребителите са доволни от комфорта, създаден от тези продукти, и от здравословните свойства. Матраците НАНИ за детски и бебешки легла са отличен начин да се създаде уютна, здравословна и безопасна среда за сън вашите деца – при това Mattro.net доставя тези продукти напълно безплатно.

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.