ТОП МАТРАЦИ MATTRO

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

13 продукта

Филтри
-80% Топ матрак Premium
Топ матрак Premium
от 93,60 лв.
-75% Топ матрак CoolGel
Топ матрак CoolGel
от 116,42 лв.
-75% Топ матрак Massage
Топ матрак Massage
от 95,45 лв.
-75% Топ матрак Мемори Масаж
Топ матрак Мемори Масаж
от 112,25 лв.
-70% Топ матрак Flexo Memo
Топ матрак Flexo Memo
от 94,12 лв.
-65% Топ матрак Green Life
Топ матрак Green Life
от 203,84 лв.
-60% Топ матрак Лавандула Виско
Топ матрак Лавандула Виско
от 120,96 лв.
-60% Топ матрак Лавандула
Топ матрак Лавандула
от 104,48 лв.
-60% Топ матрак Алое Полифлекс
Топ матрак Алое Полифлекс
от 95,04 лв.
-60% Топ матрак Lavender Memory
Топ матрак Lavender Memory
от 126,53 лв.
-50% Топ матрак Avangard
Топ матрак Avangard
от 212,98 лв.
-50% Топ матрак Diamond Cool Gel Memory
Топ матрак Diamond Cool Gel Memory
от 204,77 лв.
-50% Топ матрак Help 7 Zones
Топ матрак Help 7 Zones
от 88,28 лв.

ТОП МАТРАЦИ MATTRO - ПРЕДИМСТВА

Същността на съвременните топ матраци е да ви позволи да ползвате старите си и вече сериозно захабени матраци, в които обаче все още има живот и от които не бихте искали все още да се отказвате – било то защото вършат някаква работа, или защото нямате достатъчно средства, за да се сдобиете с нови, та дори и евтини матраци. Накратко, за топ матраци можем да говорим като за алтернатива на редовната подмяна на домашните матраци. След като поставим качествени топ матраци върху своите стари матраци, те отново ще са удобни, комфортни и приятни на допир.

Топ матраци на промоция - матраци Mattro

Ние от MATTRO.NET разработихме своя собствена линия топ матраци, която, сигурни сме, ще оцените подобаващо. Нашите топ матраци са достъпни като цена, а освен това са и с универсална конструкция, позволяваща им да бъдат поставяни като допълнения към каквито и да е модели матраци – включително и класически евтини матраци, луксозни матраци и дори детски матраци. Така че, позволете ни да ви представим Грийн Лайф топ матраци. Те са част от нашата специална гама продукти за сън Green – изцяло екологично чисти аксесоари за вашата спалня.

Топ матраци Mattro - снимка

Green Life топ матраци са изградени от два вида мемори пяна. С това, екипът на MATTRO.NET създава двойно повече комфорт по време на сън, а също така и допълнителна защита срещу бъдещи увреждания и дефекти. От една страна, полиуретановата пяна представлява чудесна основа, скриваща всичко старо и дефектно от сегашния ви матрак. Но допълнителният слой от aqua мемори пяна, от друга страна, подпомага балансирането на телесната температура, докато спите, с което ви предпазва от изпотяване през жегите и от измръзване през зимния сезон. Вторият слой пяна е цели 2.5 см, което както се досещате, предлага двойно повече удобство и усещане за мекота. Наред с това, топ матраци Грийн Лайф са разработени по нова, специална и модерна технология, позволява да минимализира напрежението в тялото, с което ви дава и възможност да си отпочинете за кратко време, но пълноценно и здравословно. Не на последно място, дамаската на топ матраци от линията Green е изработена от 100% памук. Той е с доказан оригинален белгийски произход и остава страхотно усещане по кожата при допир. Наред с това, материята е противоалергична, така че топ матраци Грийн Лайф са доста добро решение и за онези от вас, които имат чувствителна кожа.

Не се колебайте да обновите старите матраци с качествена инвестиция като нашите страхотни топ матраци Грийн Лайф. Екипът на MATTRO.NET остава на ваше разположение, в случай че имате каквито и да е въпроси или нужда от допълнителна информация, за да направите най-доброто решение за вашата спалня, да спестите пари, но не и приятни мигове в своята любима спалня и зона за сън! Приятно пазаруване от нас!

Зареждане...