СПАЛНИ КОМПЛЕКТИ С МАТРАЦИ

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

4 продукта

Филтри
-40% Спалня Боксспринг - вариант 2
Спалня Боксспринг - вариант 2
от 1035,04 лв.
-5% Хотелски комплект - 45 см
Хотелски комплект - 45 см/Легло и спалня с матрак
от 312,70 лв.
-5% Хотелски комплект 50 см - основа с матрак
Хотелски комплект - 50 см/Легло и спалня с матрак
от 327,23 лв.
-5% Хотелски комплект 55 см - основа с матрак
Хотелски комплект - 55 см/Легло и спалня с матрак
от 361,31 лв.

СПАЛНИ КОМПЛЕКТИ С МАТРАЦИ - ЦЯЛОСТНО ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА СПАЛНЯ

Когато дойде моментът да обзавеждаме спалня, всеки търси практични спални комплекти, с качествена изработка, на достъпни цени. В онлайн магазин Mattro.net можете да откриете голямо разнообразие от продукти, с различни размери в различни разцветки, изцяло спрямо вашите изисквания. Причините да изберем спални комплекти с матраци, вместо да закупуваме легло и матрак отделно, са много на брой. Една от най- основните е, че спестяваме ценно време, което може да бъде прекарано с близки или приятели, в приятни занимания. Най – важното предимство на една такава покупка е гаранцията, че всички мебели в стаята ще бъдат съчетани в цветово съотношение. Не трябва да се притеснявате относно доставката на продуктите, защото ние ще доставим избрания от вас продукт безплатно, без значение в кое населено място в България се намирате. В момента едни от най-разпространените размери са спалня комплекти 160 х 200.

 

Спалня комплекти

СПАЛНИ КОМПЛЕКТИ С МАТРАЦИ - ПРЕДПОЧИТАНИ МОДЕЛИ

Спален комплект с матрак Сити 2008 на фирма Геномакс е добър избор за потребителите, търсещи качество на сносни цени. Подходяща е както за дома, така и за вилата, или къщата за гости. В цената е включен еднолицев матрак с бонел пружини, а леглото има допълнително място за съхранение на вещи. Произвежда се в 4 цвята, от които можете да избирате, в зависимост от предпочитанията ви, а именно: Сонома тъмна, дъб гран сасо, орех адмирал и венге. Спалня комплект 120 х 190 или така наречените легла приста, са следващите най- търсени размери от потребителите. Спалня комплект Сити 2011 е качествена изработка на производители Геномакс. Ако не желаете да инвестирате голяма сума, но все пак търсите фунционалност, това е най-добрият избор, който можете да направите. В цената има включен матрак. Ядрото му е изградено от бонел пружини. Леглото има допълнително място, в което можете да съхранявате вещи. Моделът се предлага в 4 цвята, от които вие можете да изберете, в зависимост от предпочитанията ви. Сред размерите за единично легло, най–разпространени са спални комплекти 82 х 190. Ъглови легла с ракла Сити 2001 са произведели и конструирани от фирма Геномакс, която с годините се е специализирала в изработката на качествени спални комплекти, на изгодни цени. В комплекта са включени два еднолицеви матрака. Ядрото им е пружинно, изградено от бонел пружини. Между леглата има позицизионирана ракла, която може да се използва за съхранение на вещи. Освен в раклата, леглото има обособено място, отново за съхранение. Кожена спалня с матрак ФК 651 е предложение, на което не може да устоите. Изработката й е изключително луксозна. В цената е включен еднолицев матрак. Ядрото му е изградено от бонел пружини. Използва се с амортисьорен механизъм. Той позволява лесно и удобно да съхранявате багаж или вещи в пространството, намиращо се под матрака. Дамаската на спалнята е от висококачествена еко кожа, придаваща елегантна визия в помещението. Предлага се в няколко размера: 120 х 200; 140 х 200; 160 х 200. Има опция за избор на цвят.

 

Комплекти спалня с матрак и ракла цена

СПАЛНИ КОМПЛЕКТИ С ВКЛЮЧЕНИ МАТРАЦИ - РАЗМЕРИ

Спалните комплекти се предлагат и в други размери, като : 90 х 200; 120 х 200; 140 х 200; 144 х 200 см и др. Избраният от вас спален комплект, ще доставим безплатно в цялата страна. Без значение дали адресът е в голям град, като София, Пловдив, Варна, Бургас, или в по- малко населено място, доставката на спален комплект е напълно безплатна. Основната ни цел е да предоставим на потребителите достъпни цени на спални комплекти, срещу качество, удобство, комфорт и евтини цени. Не губете време, а се възползвайте от нашите неустоими предложения. Спестете от ценното си време, както и парични средства, доверете се на консултантите ни, които ще ви помогнат да направите най- добрия избор.

loader
Зареждане...