Спални комплекти

Сортирай по

Спални комплекти - цялостно обзавеждане за спалня

Когато става въпрос за обзавеждане за спалня няма спор - всеки търси практични и достъпни спални комплекти, които обаче да отговарят на идеите за спалня, които имате. В онлайн магазин mattro.net имате възможност да избирате между богата гама спални комплекти, включващи освен легло и различни други модули и компоненти като гардероби, нощни шкафчета, етажерки и скринове. Моделите, които ще откриете в сайта ни са на водещи производители, гарантиращи високо качество. При поръчка на спални комплекти онлайн няма защо да се притеснявате за транспортирането им, защото продуктите пристигат до дома ви с безплатна доставка без значение от населеното място.

Спални комплекти
Защо е по-добре да изберем спални комплекти, вместо да закупуваме всичко отделно? На първо място окомплектоването на цялостно обзавеждане за спалня спестява време. Най-важното предимство на една такава покупка без съмнение обаче е гаранцията, че всички налични мебели в спалнята ви ще бъдат съчетани в цветово отношение. Практичните спални комплекти тип модулни системи набират все по-голяма популярност и са най-предпочитани не само за обзавеждане за спални, но също така и на кухни и всекидневни. При нас ще откриете лесно варианти за обзавеждане за спалня с нощни шкафчета, легла с етажерка и шкафчета и цялостни комплекти, съчетаващи спалня с гардероб, скрин и нощни шкафчета.
Кое е основната информация, с която трябва да разполагате преди да пристъпите към покупка? На първо място това са размерите на леглото и гардероба, защото именно те са мебелите, които заемат най-много място и то трябва да бъде определено предварително. В момента най-разпространените размери спални комплекти, що се отнася до самото легло са за матрак 120 х 190 или така нареченото легло приста. Спален комплекти Сити 7008 на фирма Геномакс е едно достъпно решение, ако не желаете да инвестирате голяма сума, но все пак търсите функционалност. Освен компактна етажерка с чекмеджета, под леглото има допълнително място за съхранение на вещи. Моделът предлага избор на цвят според предпочитанията ви.

Спални комплекти - снимка

Друга опция, ако търсите легло приста 120 х 190 е спален комплект Сити 7003 на фирма Геномакс, който включва легло, шкаф с чекмеджета и ракла. Моделът е отлично съчетание на практичност и достъпна цена. Друго предложение на българския производител Геномакс е спален комплект Сити 7004, който е идеално решение, ако разполагате с повече място и търсите комфортна спалня 160 х 200 с нощни шкафчета. Достатъчно е само да изберете като допълнение към него комфортен матрак, за да постигнете лесно комфортен сън през цялата нощ. В случай, че предпочитате модулни системи, включващи цялостно обзавеждане за спалня горещо ви препоръчваме да не подминавате модулна система Night на българската марка MATTRO, която се предлага в два варианта - в комплект с двукрилен гардероб и четирикрилен гардероб. Най-голямо предимство е възможността да избирате вариант с повдигащ механизъм или спалня с чекмеджета. Комфортната спалня е предназначена за двулицев матрак 160 х 200 според предпочитанията ви.
Както става ясно в онлайн магазин mattro.net бързо може да се сдобиете с мечтания спален комплект, който освен спокоен сън ще ви осигури уют в най-интимното помещение в дома - спалнята. Доверете се на професионалистите и заявете своята поръчка още сега онлайн или на тел. 0700 200 22. Доставката е безплатна за всички населени места, а нашите консултанти са на разположение да отговорят на въпросите ви.