Топ матраци с латекс

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

4 продукта

Филтри
-35% Топ матрак Алое Вера
Топ матрак Алое Вера
от 252,20 лв.
-35% Топ матрак 3D
Топ матрак 3D
от 205,40 лв.
Топ матрак с латекс ЕКОН
Топ матрак с латекс ЕКОН
от 351,00 лв.
Топ матрак Натура
Топ матрак Натура
от 492,00 лв.

Топ матраци с латекс - къде се използват?

Освен комфортен матрак, подходяща възглавница и топла завивка за спокоен и пълноценен сън съществува още един продукт, на който трябва да обърнете по-специално внимание - топ матракът. Топ матраците са продукти за съня, които намират все по-голямо приложение във всеки един дом. Тяхното основно свойство е да възвърнат комфорта на стария матрак или диван и да ви осигурят спокоен сън.

Топ матраци с латекс

На пазара ще откриете много модели топери, изработени от различни материали: мемори пяна, полиуретанова пяна, високоеластияна пяна и такива от латекс. Височината на топ матраците варира в рамките от 3 до 9 см. Моделите, който са в рамките на 3-4 см се препоръчват за леки корекции на стария матрак, а тези които са по-високи ще спомогнат както за вашия личен комфорт, така и за изглаждане на неравностите по матрака или дивана. В продуктовия каталог на всеки един производител, ще откриете най-малко един модел топер. Във виртуален магазин за матраци, топери, възглавници и различни артикули за сън, място заемат моделите на производители: матраци Латекс ЕКОН, ТЕД, Mattro, НАНИ, БЛЯН, матраци Magniflex и много други.

Спецификации на топ матраци с латекс

Латексът е естествен материал, който се добива от сока на дърво Havea Brasiliensis, по познато като каучук. Най-отличителната черта на латекса е невероятната му гъвкавост и еластичност. Структурата му позволява разтягане - до 200%, без това да променя първоначалните му свойства и специфики. Това го прави все по-предпочитан материал в изработка на матраци, топери, възглавници и детски продукти.

Топ матраци с латекс - снимка

Защо да заложим на топ матраци с латекс?

Топ матраците с латекс предлагат истински невероятно усещане по време на сън. Това е така, защото латексът мигновено отговаря на извивките на тялото и осигуряват правилна позиция по време на сън. Освен всичко това, отворената структура на материала осигурява непрекъсната циркулация на въздуха. По този начин се постига проветрение и не се позволява появата на влага, прах или вредни микроорганизми. Представяме ви едни от най-търсените топ матраци с ядро от латекс са:

Топ матрак с латекс ЕКОН - ядро от 100% латекс, външен и вътрешен калъф, средна степен на твърдост, антиалергичен

Топ матрак Латекс - сърцевина от латекс, 3D лента, подходящ за всички матраци

Топ матраци с латекс - безплатна доставка

Поръчайте още сега топ матраци с латекс на СТРАХОТНИ цени и с БЕЗПЛАТНА доставка от онлайн магазин Mattro.net!

Ако старият ви матрак е неудобен, но все още не искате да го сменяте, изберете топ матрак с латекс. Той със сигурност ще върне комфорта и ще ви предостави пълноценна почивка. Латексовите топ матраци, които ще откриете в интернет магазина, се предлагат във всеки стандартен размер и могат да се изработят и по индивидуален такъв. Направете вашия избор и се възползвайте от безплатна доставка до всеки един адрес на територията на цялата страна!

loader
Зареждане...