Матраци НАНИ
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Производители

Матраци НАНИ
1111111111Оценка 4.17 (3 гласа)
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

 

Матраци НАНИ - лого

 

Матраци НАНИ са един от лидерите за производство на матраци и продукти за спаляна на българският пазар!

 

Матраци НАНИ са еталон за отлично качество на достъпна цена. Матраци НАНИ са българска марка производител на еднолицеви и двулицеви матраци, подматрачни рамки, хотелски легла, спални и аксесоари за спалня. Марката НАНИ се произвежда от фирма Паралел ЕООД. Фабриката на фирмата е съсредоточена в центарлната част на България в град Севлиево.

►►Разгледайте модели на матраци НАНИ

През изминалите до сега години от производството на първият матрак НАНИ фирмата изгражда много добро логистично обслужване като изгражда складови бази в почти всички големи областни градове София, Пловдив, Варна, Бургас и Благоевград. За кратък период от времето матраците НАНИ се популяризират и марката става една от водещите марки за производство на еднолицеви и двулицеви матраци в България! А в последните години марката започва да бъде полуляризирана и предпочитана в много страни от Европейският съюз. 

►►Разгледайте всички модели топ матраци НАНИ

Матраци НАНИ са познати на българските клиенти с едни от тоталните бестселъри при матраците - еднолицевите матраци Каспия и двулицевите матраци Сирена, мемори матрак Лаго, Аруба и Тирена. Фабриката предлага и един от малкото матраци които обединяват в себеси всички ортопедични и антомични качества - матрак Medical Hard/Soft познат и като медицинският матрак. Тези модели матраци са се доказали през годините като заслужават всяка една стотинка заплатена за тях тъй като се характеризират с висока издръжливост. Затова и матраци НАНИ стоят зад мотото Матраци НАНИ - Сбъднат сън!

►►Разгледайте всички легла НАНИ

Матраци НАНИ притежават много международно признати сертификати за качество при производството на матраци. През 2013 година фирмата пуска в производство един от най-популярните си матраци Понто който се характеризра с непрожинно ядро, матрак с много добро качество на достъпни цени. Матраци НАНИ се стреми да задоволи потребностите на всяко едно домакинство като предлага нискобюджетни матраци, среден клас матраци и матраци НАНИ от най-висок клас за най-претенциозните си клиенти. В началото на 2014 година фабриката на матраци НАНИ стартира производството на един матрак от най висок клас - матрак Сирена Фреш Мемори с внушителните 25 см. дебалина и два модела топ матрака.

Матраци НАНИ - база

С огромен ентусиазъм матраци Нани ползват натрупаните умения, като изучават техническите нововъведения, внедряват нови предложения, правят изобретения и актуални дизайнерски решения и стават все по-добри и в работата си и в живота. Благодарение на това компанията постоянно се развива, придавайки огромно значение на хората и новите технологии, разширявайки организационната структура и защитавайки имиджа си на висококачествен производител, постоянно търсещ признание в цял свят.

Главна цел на матраци Нани е максимално удовлетворяване на клиентите, а най-добрата им реклама е тяхната последна дума.

Най-важният елемент в рецептата за добър сън е матракът. Затова в своето производство, матраци Нани, продължават да посвещават специално място на матраците. Моделите им отговарят на разнообразните индивидуални потребности на хора с различно телосложение и нужда от почивка. Постигат всичко с многогодишен опит и наблюдения, качествени материали, внедрени научни разработки и най-модерни машини.Най-важният елемент в рецептата за добър сън е матракът. Затова в своето производство,  матраци Нани, продължават да посвещават специално място на матраците. Моделите им отговарят на разнообразните индивидуални потребности на хора с различно телосложение и нужда от почивка. Постигат всичко с многогодишен опит и наблюдения, качествени материали, внедрени научни разработки и най-модерни машини. За производство на матраци Нани се грижат световни лидери като: немските HENNECKE и FECKEN-KIRFEL, американската GRIBETZINTERNATIONAL, италианската RAM ELECTRONIKA.                                                            

Матраци НАНИ - дамаска Матраци НАНИ - конец Матраци НАНИ - пяна Матраци НАНИ - мемори пяна Матраци НАНИ - ултрафлекс Матраци НАНИ - пружина

Материалите, с които работят матраци Нани (Matraci Nani) са с високо качество, защитено със сертификати. Някои от тях произвеждат сами, други са дело на водещи европейски компании.Гаранция за спокойния ви сън са солидния опит и високият им професионализъм, градени във времето.

Качеството на продукти на матраци Нани е гарантирано със сертификат ISO 9001:2000.

Pin It