Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Матраци Линеа

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Оценка 4.50 (2 гласа)
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Матраци Линеа - лого

Матраци Линеа

Фирма Линеа е български производител на матраци с производство в гр. Пловдив, който е на пазара от 2004 г. Фирмата предлага модели на изключително достъпни за всеки човек цени. През 2011 г., брандът претърпява голяма промяна, като решава изцяло да промени изгледа на продуктите си в положителен аспект. Производителят подобрява качеството на предлаганите матраци, като добавя по-голям слой полиуретанова пяна и много по-висококачествен текстил. Клиентите могат да избират между два модела еднолицеви матраци.

►►Разгледайте всички матраци Линеа

1. Еднолицев матрак Линеа практика (дунапрен):

Моделът се отличава с невероятни ортопедични свойства. Ядрото му е съставено изцяло от полиуретанова пяна, която е устойчива на големи натоварвания и спомага за правилната позиция на тялото по време на сън. Матрак Линеа практика дунапрен е на изключително достъпна цена и е подходящ модел за любителите на непружинните матраци.

Матраци Линеа - дунапрен

2. Еднолицев матрак Линеа практика (пружина):

Както, може би се се досещате от името, Матрак Линеа практика пружина, включва в ядрото си познатите на потребителите Бонел пружини, благодарение на които спящият получава комфортът, който му е нужен. Моделът е снабден с шумоизолиращ слой, който не позволява скърцане и изкачане на пружините. И двата матрака са с вградена дървена, стабилна подматрачна рамка, подходяща за повдигащ механизъм.

Матраци Линеа - пружина

Pin It