Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Производители

Матраци Линеа

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Оценка 5.00 (1 глас)
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Матраци Линеа - лого

Матраци Линеа

Фирма Линеа е български производител на матраци с производство в гр. Пловдив, който е на пазара от 2004 г. Фирмата предлага модели на изключително достъпни за всеки човек цени. През 2011 г., брандът претърпява голяма промяна, като решава изцяло да промени изгледа на продуктите си в положителен аспект. Производителят подобрява качеството на предлаганите матраци, като добавя по-голям слой полиуретанова пяна и много по-висококачествен текстил. Клиентите могат да избират между два модела еднолицеви матраци.

Разгледай всички матраци Линеа тук: https://mattro.net/матраци-линеа

1. Еднолицев матрак Линеа практика (дунапрен):

Моделът се отличава с невероятни ортопедични свойства. Ядрото му е съставено изцяло от полиуретанова пяна, която е устойчива на големи натоварвания и спомага за правилната позиция на тялото по време на сън. Матрак Линеа практика дунапрен е на изключително достъпна цена и е подходящ модел за любителите на непружинните матраци.

Матраци Линеа - дунапрен

2. Еднолицев матрак Линеа практика (пружина):

Както, може би се се досещате от името, Матрак Линеа практика пружина, включва в ядрото си познатите на потребителите Бонел пружини, благодарение на които спящият получава комфортът, който му е нужен. Моделът е снабден с шумоизолиращ слой, който не позволява скърцане и изкачане на пружините. И двата матрака са с вградена дървена, стабилна подматрачна рамка, подходяща за повдигащ механизъм.

Матраци Линеа - пружина

Pin It

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за нашия бюлетин

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.