Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Матраци РосМари

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Оценка 3.25 (2 гласа)
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Кои са матраци РосМари?

 

 

Матраци Росмари е наложена на пазара търговска марка за матраци и подматрачни рамки, зад която стои фирмата Геномакс ООД. В началото, бизнесът стартира с фирма ЕТ "Росмари - Гено Генов" и първоначална дейност международен транспорт. Малко по-късно се създава и настоящата фирма Геномакс ООД, стартираща с основна дейност производство на подматрачни рамки. Първоначално, продукцията е реализирана в сътрудничество с производствена база в гр. Априлци. Първата рамка, произведена под търговска марка Росмари е от серия Стандарт и излиза на пазара през 2000 година. Точно година по-късно, към порфолиото се добавят още пет размера, които са по европейски стандарт. Собствен производствен цех на фирмата се учредява през 2002 г. в с. Замфирово, обл. Монтана. Тогава и за пръв път започва да се предлага опцията ракла, където подматрачната рамка се предлага със специален механизъм за повдигане.

Матраци Росмари - снимка

Едва през 2007 г. на пазара са пуснати сериите Black Charm и Flex, които предлагат редица опции от повдигане на главата, до вграден мотор и дистанционно управление. През 2008 г. се създават и подматрачни рамки от серия Dream System, а през следващата година започва производството на първите мебели и матраци. От тогава двете търговски марки се разграничават - матраците и подматрачните рамки са под търговската марка РосМари, а мебелите - под бранда Геномакс.

Продуктите на фирма Росмари

Матраци

Матраците на фирма Росмари са с най-разнообразни пълнежи, дамаски и размери. Производителят предлага модели с едно или две лице, с пружини или с пяна. При моделите с пружини се използват както пакети Бонел, така и покет пружини, в зависимост от класа на матрака. Ако не ви харесва усещането от пружините, може да изберете матрак Росмари с полиуретанова пяна, или латекс. Всички модели на бранда се характеризират с отлична проветривост на ядрата, което предпазва от поява на вредители.

►►Разгледайте матраци Росмари

Матраци Felia Pocket

Топ матраци

Топ матраци Росмари са предназначени да коригират комфорта, който ни носи стария матрак, диван или кушетка. Предлага се един модел от полиуретанова пяна, два от високоеластична пяна и два от мемори пяна. Така, всеки един клиент може да избере най-добрия вариант за себе си и своето семейство. Те също се предлагат в разнообразие от размери.

Възглавници

Смеем да твърдим, че възглавници Росмари ще задоволят нуждите дори и най-капризния потребител, заради огромното разнообразие от модели, които се предлагат. Тук ще откриете мемори и латексови възглавници, модели с охлаждащ гел и дори музикални възглавници. Цените не са за изпускане. 

Подматрачни рамки 

Подматрачни рамки Росмари се предлагат в 5 различни серии, всяка от които, има определени предимства, спрямо другите. Три от сериите - Стандарт (дървени), Flex (дървени) и Black Charm (метални) предлагат по седем опции, така че, максимално да ви улеснят в избора:

►►Разгледайте подматрачни рамки Росмари

Стандартна рамка - подматрачна рамка, с опция регулиране на твърдостта, която може да се ползва с всеки един двулицев матрак. В областите на гърба и кръста, рамката има няколко двойни ламела, които се събират и раздалечават, чрез плъзгачи. Така усещането от рамката става малко по-меко, или по-твърдо. Всички рамки, независимо от опцията, предлагат регулиране на твърдостта. Рамка Вариант - така се наричат подматрачните рамки, които се предлагат с крачета и мога да се ползват и като самостоятелно легло.

Подматрачни рамки Flex - снимка

Опция Г - този вариант ви позволява да повдигате областта на главата. Особено подходяща е, ако обичате да четете, да гледате телевизия, или просто да си почивате в леглото. Рамка вариант, опция Г е модел с крачета и повдигане на главата.

Опция К - позволява повдигане в областта на главата и краката. Препоръчва се за потребители, които са претърпяли трявма, обездвижени са, и им се налага да се раздвижват, без да се напрягат излишно. Рамка вариант, опция К е продукт с крачета и повдигане на главата и краката. 

Опция ракла - при тази опция, рамката пристига с амортисьорен повдигащ механизъм, който позволява повдигане на рамката и оптимално ползване на подматрачното пространство. Съчетание на опция ракла и опция вариант е недопустимо!

Опции Matic и Matic вариант с дистанционно - опциите се срещат при серии Flex и Black Charm. Тези модели се задвижват с помощта на мотор и се регулират с дистанционно. Заради специфичното повдигане на рамките, са подходящи за болни и неподвижни хора, за болници или домове за възрастни хора. 

Останалите две серии - Dream Flex и Dream System разполагат само с три опции - стандартна рамка, опция ракла и опция вариант. Подматрачните рамки и от двете серии са метални и за тях са характерни висока издръжливост и стабилност. Според производителя, рамките Dream Flex се препоръчват за непружинни матраци, а Dream System - за пружинни. Може да имате предвид тези насоки, но все пак да изберете най-доброто, според своите предпочитания. 

Подматрачни рамки Dream Flex и Sream System


Подматрачни рамки РосМари се предлагат в множество стандартни размери, но се изработват и в нестандартни размер, с неголямо оскъпяване. 

Търговска мрежа

Продуктите на матраци Росмари се предлагат в редица магазини в цялата страна, а фирмата има десетки партньорски брандове. Както матраците, така и подматрачни рамки Росмари, ще откриете на страхотни цени в онлайн магазин за матраци Mattro.net, откъдето ще ви бъдат доставени абсолютно безплатно в цялата страна!

Pin It