Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Производители

Матраци БЛЯН

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Оценка 5.00 (1 глас)
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Матраци Блян - лого

Матраци Блян

Първите еднолицеви и двулицеви непружинни матраци произвеждани в България са на фирма Блян, създадени през 1994 г. Марката за матраци и възглавници Блян притежава оригинален сертификат за ортопедичност, с което са познати на българския пазар и като медицински матраци. През 2010 година Блян участват в изложението на Международен Панаир - Пловдив и печелят златни медали с моделите ИНАЙЯ и АМАР.  Блян вече отпразнуваха 20-тата си годишнина от началото на своето първо излизане на пазара от 1994. Производството на матраците се извършва по модерна технология без лепила, като по този начин се предотвратява отделянето на миризма. Тази технологията е много подходяща при производството на матраци за бебета, деца и хора с алергии. Най-използваният продукт в производството на матраци Блян е 3D-профилираният пенополиуретан, произведен по 100% безотпадна технология. Различните твърдости, пружиниращ ефект и други различия в продуктите се постигат чрез различни комбинации на плътност на пяната и различно подреждане на слоевете.

Разгледай матраци Блян тук: https://mattro.net/матраци-Блян

Матраци Блян - снимка

Матраците са максимално проветриви, а постигането на пружиниращ ефект чрез пяна е уникална технология на  Блян. Във всички продукти, които предлага фирмата - матраци, възглавници, завивки и протектори, материалите са с гарантиран произход и от високо качество. Много дълго време от живота си прекарваме в леглото, затова е важно матракът да бъде удобен и изработен от качествени материали, само така сънят ще е здравословен и ще се събуждате пълни с енергия. Продуктите на Блян са съчетание от модерни технологии, практичност и разумни цени. Перфектната изработка гарантира пълен комфорт и здравословен сън за максимална релаксация и отпускане на мускулите и нервната система. 

Разгледай топ матраци Блян тук: https://mattro.net/топ-матраци-блян

Pin It

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за нашия бюлетин

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!

 

Mattro.net © 2010 - 2020 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.