Матраци ТЕД
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Производители

Матраци ТЕД
1111111111Оценка 5.00 (3 гласа)
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Матраци ТЕД - лого

Матраци ТЕД - история

 

 

Матраци ТЕД са най-популярната и продавана марка за матраци в България. ТЕД са синоним на качество и уют повече от 20 години сред българският потребител. В последните години се наложиха като една от водещите фабрики в Европа по производство на матраци и продукти за спалня. ТЕД достигнаха върхови постижения в последните години и в износа на своите продукти в повечето водещи европейски държави. Фирмата разработи специална марка продукти под името Sensi Scandia с която се представя в много от европейските държави, продуктите от тази линия се характеризират с приложени линии при изработването им от най-високо качество. ТЕД са най-големият производител на еднолицеви матраци и двулицеви, пружинни и непружинни матраци в България, и един от най-големите производители в Европа. Марката предлага и голямо разнообразие от възглавници ТЕДФабрика TED Dream Places е разположена на площ от 22.000 кв.м и е една от най-модерните и най-големи на континента. Производители от Германия, Гърция, Швеция, както и членовете на Европейската комисия, посетили базата, признават, че българският производител е надскочил конкурентите си по отношение организация, технологично оборудване и качество на произвежданите продукти.

►►Разгледайте актуалните модели на матраци ТЕД

1995 г. – стартира производството на матраци ТЕД.1995 г. – стартира производството на матраци ТЕД.
1998 г. – само три години по-късно марката  ТЕД е сред трите най-добре продавани марки матраци в България.
2000 г. – построява се първата фабрика, която се простира на 6000 кв.м площ, с високотохнологично и съвременно оборудване на водещи производители в матрачната индустрия.
2001 г. – стартира производството на пружинни пакети тип БОНЕЛ.
Оборудването е произведено от световните лидери FIDES – Италия и Remex, Швейцария. Благодарение на тази инвестиция се повишава качеството, разширява се продуктовата гама, с цел задоволяване на индивидуалните потребности на клиентите по отношение на комфорта.
2002 г. – стартира поредицата златни медали за качество, иновативност и нови технологии, с които ТЕД е удостоена на Международен Пловдивски панаир

►►Разгледайте актуалните модели топ матраци ТЕД

Матраци ТЕД - снимка

 2002 г. – матрак МИЛАНО

 2003 г. – хотелско легло – твърда основа и матрак КАПРИ.

 2004 г. – матрак ФАВОРИТ S.

 2005 г.– технология МИНИ БОНЕЛ.

 2006 г.– спални комплекти ТЕД.

 2007 г.– матрак АНТИСТРЕС 7.

 2008 г.– подматрачна ламелна система WELLNESS.

 

2003 г. – стартира износът на пружинни пакети тип Бонел и предлагането им на Европейския пазар (Германия, Македония, Хърватска) – ново направление, което екипът на Фабрика за матраци ТЕД успешно успява да реализира.

2004 г. – експанзивна рекламна кампания, непрекъснато усъвършенстване на продукта, въвеждане на нови технологии и машини на световни лидери и разширяване на пазарния дял, не само в България, но и в Европа.

Матраци ТЕД - Матера

►►Разгледайте актуалните модели легла и спални ТЕД

2005 г. –  стартира производството на пружинни пакети от индивидуално пакетирани пружини тип pocket spring units. Всяка една пружинка е пакетирана поотделно в джобче от нетъкан текстил, а всички пружинки са съединени посредством 100% еластична връзка. До края на 2006 г. компанията се превръща в най-големият производител на пружинни пакети на Балканския полуостров.

2006 г. –  фирмата внедрява най-новата технология за производство и пакетиране на матраци – Roll Packed - първата в България, която предлага висококачествен пружинен матрак в удобна опаковка на руло.

2007 г. - Стартира производството на подматрачни рамки ТЕД.

2008 г. – завършване на новата фабрика, разположена на 22.000 кв.м ръзгърната покрита площ и оборудвана с най-модерните машини и технологии в индустрията. С размера и създадената технологична организация, тя се превръща в една от водещите фабрики в Европа.

2009 г. –  спечелен е най-големият проект за машинно оборудване и фабриката е допълнително обновена, като се разширява производственият капацитет. ТЕД създава нов бранд, който ще покори сърцата на хората от цял свят.

2012 г. – фирмата представя новата си линия матраци air-flex technology. Тя използва технологията на вътрешно профилиране на слоевете , така, че се изграждат "канали" вътре в структурата на матрака, които позволяват въздуха да цилкулира свободно. Уникалната за българския пазар линия air-flex technology стартира с пет модела непружинни профилирани матраци в две категории: Венеция и Сан Марино Флекс в по-базовата Италианска колекция, Латекс Сюрприйм, Тай Спа и Дел Мар, като част от престижната Уелнес колекция. Предстоят и нови предложения, като развитие на неповторимата високо-технологична линия на ТЕД, отново без аналог на българския пазар.

Матраци ТЕД - технология

2013 г. - ТЕД представят на българският пазар цели десет нови модели пружинни и непружинни еднолицеви и двулицеви матраци ТЕД. В портфолиото на фирмата към еднолицевите модели вече фигурира новият еднолицев мемори матрак Торино с цели 5 см. мемори пяна. Към двулицевите модели са прибавени моделите Memento, Kashmira Multi Pocket, Фаворит S EXCLUSIVE, Lavender Duo, Terry Faom, Fancy De Lux, както и цели три модела двулицеви матраци са разработени само и единствено за представителите на фирмата в онлайн пространството -  Black Line, White Line и Red Line.

Pin It