Матраци Латекс ЕКОН
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Производители

Матраци Латекс ЕКОН
1111111111Оценка 5.00 (1 глас)
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Матраци Латекс Екон - лого

 

Матраци Латекс ЕКОН - информация

 

 

Латекс ЕКОН са най - големият производител на латексови матраци в България и една от малкото фабрики в Европа производител на латексова суровина. Матраци Латекс ЕКОН се произвеждат от фирма ЕТ ЕКОН. Фирмата е основана през 1991 година с предмет на дейност производство и търговия със строителни материали. През 2001-2002 година фирма ЕТ ЕКОН реконструира и въвежда в експлоатация завод за производство на пенолатекс (Латекс) и стартира производството на многозонални пенолатексови двулицеви матраци, анатомични възглавници Латекс ЕКОН, пенолатекс, промазан върху текстил и анатомични стелки.

Разгледай матраци Латекс ЕКОН тук: https://mattro.net/матраци-латекс-екон

Понастоящем компанията е единственият производител в Югоизточна Европа на пенолатексни изделия, по технология на DUNLOP. Понастоящем компанията е единственият производител в Югоизточна Европа на пенолатексни изделия, по технология на DUNLOP.  През 2005 година ЕТ ЕКОН открива нов завод за производство на лаково-бояджийски материали.
През 2014 година Латекс ЕКОН стартират производството на два модела еднолицеви матраци с латекс -  Корал Делукс и Стандарт Делукс. Латекс ЕКОН са и единствените производители на еднолицеви матраци с латексово ядро на българският пазар. След пускането им в продажба се оказва, че това е продукт, който е много търсен и предпочитан от клиентите, които търсят еднолицеви матраци за своите легла и спални.

ЕТ ЕКОН въвежда Интегрирана система за управление: ISO 9001:2000, ISO 14001:2004 и OHSAS 18001:1999

Матраци Латекс Екон - база Матраци Латекс Екон - машини Матраци Латекс Екон - работник

Разгледай подматрачни рамки Латекс ЕКОН: https://mattro.net/подматрачни-рамки-латекс-екон

Традицията за производство на пенолатексни изделия по технологията на DUNLOP в гр. Бяла датира от 1982 год. Продуктите на Латекс ЕКОН се изработват по тази технология, която гарантира високо качество, постоянен контрол и екологично производство. Традицията за производство на пенолатексни изделия по технологията на DUNLOP в гр. Бяла датира от 1982 год. Продуктите на Латекс ЕКОН се изработват по тази технология, която гарантира високо качество, постоянен контрол и екологично производство. Комбинацията от висококачествени материали, модерна технология и екипът от висококвалифицирани специалисти, обясняват успеха на Латекс ЕКОН, както на българския, така и на международния пазар.

Матраци Латекс Екон - снимка

Латекс ЕКОН печелят Златен медал на Международен Панаир - Пловдив през 2003 година за Матрак – 7 зонов, изработен от 100% пенолатекс.

Матраци Латекс Екон - сертификат 1 Матраци Латекс Екон - сертификат 2 Матраци Латекс Екон - сертификат 

Pin It