Матраци Магнифлекс
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Производители

Матраци Магнифлекс
1111111111Оценка 3.42 (6 гласа)
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Матраци Магнифлекс - лого

Матраци Magniflex - световен лидер в производството на ортопедични матраци.

 

Матраци Magniflex - история

 

 

Матраци Magniflex - световен лидер в производството на ортопедични матраци.  MAGNIFLEX Италия е основана от Джулиано Магни преди повече от петдесет години, когато е започнал да прави матраци в една стая в къщата си в Прато. Днес бизнесът е управляван от неговите трима синове Александро, Фабрицио и Марко, въпреки че Джулиано продължава да участва. Джулиано все още е смятан за един от основоположниците на бизнеса с матраци в света и притежава оригиналния световен патент за вакумирани и пакетирани на руло матраци.

►►Разгледайте всички модели на матраци Магнифлекс

Матраци Магнифлекс - база

Компания Magniflex и група Magni

След сливането MAGNIFLEX SpA и Alessanderx SpA, група Magni (Magni) стана най-големият производител на матраци в Италия. Днес компанията предлага широка гама от продукти за различни групи клиенти по целия свят. Magni групата е известна на вътрешния и международните пазари под марката MAGNIFLEX, PierCardin, Materassi & Materassi, Dormir и Relaxsan. Дружеството през последните години е постигнала впечатляваща скорост на вътрешния и външния пазар, присъства на пет континента. Произвеждат се повече от 50 различни линии матраци, повече от 20 000 000 хора по целия свят спят на матраци, произведени от фирма MAGNIFLEX.

История на марката Magniflex

Матраци Магнифлекс - история

Преди повече от половин век назад, италианецът Giuliano Magni създава в родният си град Прато малък магазин за матраци, и го регистрира под името MAGNIFLEX (Магнифлекс). В рамките на няколко години, благодарение на усилената си работа и отличният си бизнес нюх, предприемачът съомява значително да разшири своето производство и продажби на пазара.

Но истинската повратна точка в историята на компанията MAGNIFLEX (Магнифлекс) възниква през 80-те години, когато фирмата патентова и въвежда в производство едно блестящо изобретение "херметически упакован" матрак, направен от устойчив, еластичен материал. Новите продукти се оказали толкова удобни, трайни, практически и непретенциозен, че били разпродавани мигновенно. За да се отговори на търсенето, компанията MAGNIFLEX (Магнифлекс) увеличава производството си от 800 до 2 000 броя на ден!

Значителна част от печалбата на дружеството инвестира в научни изследвания и развитие на нови материали за производство на матраци, подматрачни рамки и възглавници Магнифлекс, с такива качества, които са най-добри за сън и почивка. Сред иновативните изобретения на компанията са въвеждането на материалите латекс и ултралатекс, които радват потребителите си с своя комфорт и превантивно-лечебни свойства.

Днес, матраци MAGNIFLEX (матраци Магнифлекс) са толкова навлезли и твърдо са се установили в живота на европейците, които са станали неразделна част от много пословици и поговорки. Когато наскоро един от водещите италиански телевизионен канал попита своите зрители до името на най-добрия продукт в съотношение цена / качество, по-голямата част посочи фирма за матраци Magniflex.

Днес, компанията MAGNIFLEX (Магнифлекс) е с нов завод в град Прато (на няколко километра от Флоренция) върху площ от 30 000 кв. м, като произвежда повече от 10 000 матраци на ден! Това е най-голямата и технологично най-напредналата фабрика за производство на двулицеви матраци в Европа.

Етика на фирма  Magniflex

Матраци Магнифлекс - еко

Ние твърдо вярваме, че средата на сигурност за нашите работници и нашите клиенти, както и опазването на природните ресурси на Земята трябва да бъде неразделна част от производствения процес. При избора на материали, които са най-тежките тестове за качество, по отношение на опазването на околната среда, можем да допринесем за опазването на планетата.

Изследователски център Magniflex

Матраци Магнифлекс - изследвания

MAGNIFLEX разполагат с изследователска лаборатория, където се разработват нови продукти за спане, с цел постигане на основната ни цел - да осигури максимален комфорт на хора със специални нужди. Ние провеждат тестове и да използват само висококачествени материали, сертифицирани от най-големите европейски изследователски лаборатории, в сътрудничество с компании като LGA и Dupont. Компонентите са тествани за запалимост и сертифицирани в съответствие с вътрешните стандарти и норми. Освен това, всички наши продукти са сертифицирани от ОКО-test, който гарантира липсата на алергични вещества, които могат да бъдат животозастрашаващи и да имат сертификат за TUV, което гарантира качеството на използваните материали в производството, тъй като ние хигиенизирам всички наши платове, за да се предотврати разпространението на бактерии акари и гъбични инфекции.

Философията на Magniflex

Матраци Магнифлекс - философия

Точно като една добра диета подхранва тялото, подхранва ума когато е в покой. Това е философията и целите, преследвани от инженерите на MAGNIFLEX при създаването на продукти за съня. Матраци Магнифлекс активно работят по научни изследвания в областта на сън и почивка, а също така пишат статии за различни списания по темата. MAGNIFLEX непрекъснато проучват нови методи и материали, и на базата на тези изследвания, те създават едно легло, което ще подобри общото благосъстояние, увеличаване на засилване ефекта на сън, както на тялото и ума.

Pin It