Матраци Парадайс
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Производители

Матраци Парадайс
1111111111Оценка 5.00 (1 глас)
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Матраци Парадайс - снимка

 

Матраци Парадайс - информация

 

 

Сънят е един от жизненоважните фактори за всеки жив организъм, за да се обновят силите и за да бъдем активни и щастливи в края на напрегнатия ден. За тази цел, трябва да се снабдим а най-точните артикули, които да ни помогнат да заспиваме бързо и да отпочиваме качествено.

►►Разгледайте актуалните модели на матраци Парадайс

Повече информация за матраци Парадайс

Матраци Парадайс са специлиализирани именно в конструирането и производството на продукти за спалнята, сред които матраци, подмтрачни системи, спални и хотелски основи, възглавници и протектори. Зад търговската марка Матраци Paradise стои фирма Некрато ООД, която през 2003 г. започва предимно с търговска дейност. Малко след това се създава модерна производствена база, с най-съвременните машини и квалифициран персонал. Фирма Некрато ООД притежава специален сертификат за качество по стандарт ISO 9001, което е още едно доказателство за високото качество, на което държат от матраци Парадайс. С течение на годините, брандът прави редица мащабни проучвания, на чиято основа да получи пълна информация относно предпочитанията сред потребителите, що се отнася до продуктите за сън. Освен това, специалистите на матраци Парадайс непрекъснато се стремят да са в час и с най-актуалното оборудване, както и с най-съвременните суровини. Целта е само една - максимално удовлетворение на клиента. Смело може да се твърди, че целта е постигната - матраци Парадайс са една от трите най-предпочитани марки за спални артикули в страната!

Матрак Парадайс - сертификат

Продукцията на матраци Парадайс

Както вече споменахме, брандът има огромно ранообразие от продукти, които намират своето място както в дома, така и в хотели, вили, къщи за гости, общежития, социални или болнични заведения. 

Матраци

Най-разнообразни са матраците с марка Парадайс. Фирмата предлага еднолицеви и двулицеви модели матраци, с различни материали, за да може всеки потребител да направи най-добрия избор за себе си.Всички еднолицеви матраци Paradise са с вградени дървени подматрачни рамки, които освен че осигуряват отлична проветривост на сърцевината, могат да бъдат захванати за повдигащ механизъм, за да ползвате оптимално подматрачното пространство. При този вид модели се използват два пружининни пакета - Bonnel System или Pocket System и еластична полиуретанова пяна.  Двулицевите модели позволяват използването на повече видове материали. Сред тях ще откриете такива с пружини Bonell или Pocket, а също и непружинни матраци с еластичен или високоеластичен полиуретан, с мемори пяна или латекс. И това не е всичко! В последните години Парадайс обръщат специално внимание на дамаската, която всъщност е най-близо до нашата кожа. Независимо дали страдате от алергии или не, може да изберете от модели с Алое Вера, сребърни нишки, кашмир, бамбук, жожоба, памук. Матраци Парадайс се предлагат в около 20 стандартни размери, сред които и най-популярните - 82/190, 90/200, 120/200, 160/200, 164/190. Ако нужния за вас размер не по стандарт, не се притеснявайте. Голяма част от моделите се изработват и в индивидуални размери на клиента, в най-кратки срокове и с минимално оскъпяване!

Матраци Парадайс - дамаски

Топ матраци

Фирма Некрато ООД предлагат три модела топ матраци, които обещават да върнат удобството на стария ви матрак, диван или кушетка, без усилие. Използваните материали са еластична пяна в топ матрак Топер Парадайс, мемори пяна в топ матрак Топер Memory и комбинация от HD и мемори пяна в топ матрак Coolsense Memory Gel.

►►Разгледайте актуалните топ матраци Парадайс

Възглавници

Paradise предлагат няколко модела възглавници, сред които има наистина за всеки по нещо. Под техния бранд се намират обикновени възглавници от полиуретанови късчета, така и луксозни мемори възглавници. Имате и избор между модели със стандартна форма и такива, с анатомична извивка - всичко зависи от личния ви комфорт по отношение на съня.

Подматрачни рамки

Брандът предлага два модела подматрачни рамки - дървена и метална. Може би, ще се запитате кое е по-добре да изберете? Това зависи от предпочитанията ви и от общата визия на вашата спалня. И двата модела са издръжливи и позволяват ползване с повдигащ механизъм. 

Подматрачни рамки Парадайс

Спални и тапицирани основи

Спалните на матраци Парадайс са три модела, а тапицираните основи са две. И двата вида артикули са изключително висококачествени и са подходящи както за дома, така и за хотели. Сред спалните има и дървени и метални конструкции, но и трите модела могат да бъдат тапицирани в цвят по избор на клиента. Основите, наричани още френски легла, са дървени твърди бази, които също може лесно да съчетаете с интериора в дома, с помощта на избраната дамаска. 

Аксесоари за спалня

Освен вече изброените продукти, матраци Парадайс предлагат разнообразие от обикновени и непромокаеми протектори, и няколко вида калъфи за матраци. С тяхна помощ, лесно ще предпазите новия си матрак от зацапване и захабяване. 

Магазинна мрежа

Фирма Некрато ООД разполага с добре изградена дистрибуторска мрежа в страната. През 2011-та година са открити два фирмени магазина - в Бургас и София, както и два регионални склада за търговия на едро в Асеновград и Бургас. Матраци Парадайс се предлагат на най-ниски цени в онлайн магазин за продукти за сън Mattro.net, с подаръци и абсолютно безплатна доставка до всеки адрес в страната! Ако все още не сте сигурни какъв модел да изберете за себе си, доверете се на нашите консултанти, които с радост ще ви препоръчат най-доброто!

Pin It