Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Геномакс

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Оценка 5.00 (2 гласа)
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Фирма Геномакс

 

 

Повече информация за Геномакс

Фирма за мебели и легла Геномакс е българска фирма, чието начало е поставено през 2004 година, като наследник на ЕТ "Росмари - Гено Генов", чиято първоначална дейност е подматрачни рамки. Геномакс ООД от създаването си разполага със собствена производствена база, намираща се в Северозападна България - с. Замфирово. Фабриката е оборудвана с модерна техника, в нея работят най-добрите технолози така, че да е напълно задоволен крайният клиент. Подматрачните рамки и матраците се предлагат на пазара под бранда Росмари, а от марката Геномакс може да закупите спални и легла. От момента на създаването си, фирмата се стреми към непрекъснато актуализиране както на работния процес и използваните суровини, така и на продукцията си, за да може тя да отговаря на всички изисквания за качество. Геномакс ООД разполага с няколко офиса с търговски складове в страната и тяхната продукция се предлага в добрите мебелни магазини.

 

►► Спални и легла Геномакс виж тук

 

Фирма за легла Геномакс

Продуктите на фирма за легла Геномакс

Брандът предлага легла, които напълно отговарят на потребителското търсене. По-голямата част от тях се изработват от висококачествено ПДЧ и се предлагат в няколко различни цвята, за да се съчетаят лесно с интериора в дома. Предлагат се и няколко тапицирани спални, които да послужат на онези, които търсят малко по-луксозен дизайн.

Ъглови легла

Ъгловите легла Геномакс се изработват от стабилно и издръжливо ПДЧ и се предлагат в стандартния размер 82/190 см. Подходящи са за еднолицеви матраци, чието ядро да бъде според вашите изисквания. При ъглови легла Сити 1, Сити 4 и Биси, което се предлага и в размери 120/190 см, в цената е включен повдигащ механизъм, чрез който да използвате подматрачното пространство като ракла и там да съхранявате вещи, за които нямате друго място у дома. Единственияте модели, при които механизмът се закупува допълнително, са ъглови легла Краси. Леглото Сити 5 разполага с чекмеджета, вместо опция ракла. Легло Биси Сандвич е отличен избор за детска стая или вила, в която спалнята е с по-малки размери. Моделът заема мястото на едно легло, а при нужда, се издърпва като чекмедже и се превръща в две отделни легла. То се предлага в размери 82/190 и с цвят по избор. 

Легло Сити 4

Присти 

Пристите са особено популярни за малки помещения, както и за вили и къщи за гости с неголям бюджет. Предимство на този тип легла е опцията за ползване на подматрачното пространство. В портфолиото на Геномакс, ще откриете две присти и два комплекта на приста с шкафчета и етажерки. Всички модели от този тип са в размери 120 х 190 и могат да бъдат избрани в цвят, според предпочитанията на клиента. В цените им са включени механизми за повдигане и дъно за раклата. Подходящи са за еднолицеви матраци. Двата комплекта - Сити 55 и Сити 177 предлагат легло, шкафчета, ракла и рафтове. 

Приста с ракла Силвия

Спални 

Сред леглата на Геномакс можете да откриете три прекрасни спални от ПДЧ, които са в различни размери, според мястото, с което разполагате. Спални Сити 172 и Сити 175 са стабилни конструкции, подходящи за еднолицеви или двулицеви матраци, според личните предпочитания. При тях също има избор на цвят. Сити 172 е в размер 160/200, а Сити 175 е 140/200 см. Спалня Валя е едно от най-продаваните легла на Геномакс. То се предлага в няколко стандартни размера, а повдигащият механизъм и дъното се поръчват отделно, по желание на клиента. 

Тапицирани спални 

За любителите на скандинавския тип обзавежане, се предлагат тапицираните легла Ахат и Диамант, предназначени за двулицеви матраци. Леглата са тапицирани в красиви еко кожи - спалня Ахат е в кафяво, а спалня Диамант - в бяло. Предлагат се в стандартни размери от 82/190 до 164/200.

Тапицирани спални Геномакс

Ако търсите качествено легло на достъпна цена, ви съветваме да заложите на българската фирма Геномакс ООД. Тяхната разнообразна продукция ще намери място във всеки един дом, независимо от предпочитанията на неговите обитатели. Онлайн магазин за спални и матраци Mattro.net е доверен партньор на фирма Геномакс и предлага техните продукти на ниски цени и с напълно безплатна доставка до всеки адрес в страната. Специално за нашите клиенти предлагаме и професионална консултация с опитни специалисти, които лесно ще ви ориентират за подходящи модели, ако вие се затруднявате с избора.

Pin It