Матраци Вики
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Производители

Матраци Вики
1111111111Оценка 4.83 (3 гласа)
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Матраци Вики - информация

 

 

История на матраци Вики

Фирмата ЕТ Вици - В.Петров е създадена през 2001 година в град София с първоначална цел производство на пружинен пакет Бонел. Този вид пружини са много предпочитани, заради изключителната си издръжливост на високи и чести натоварвания, както и поради ниските си цени. Постигайки, големи успехи с производството на пружинни пакети, матраци Вики стартират производство на еднолицеви и двулицеви матраци през 2004 година. Новите продукти много бързо се превръщат в любими на потребителите, поради отличното им качество и достъпна цена. С течение на времето, брандът значително увеличава производствените си възможности до 130-140 различни по модел и размер матраци за един ден. Матраци Вики се произвеждат по утвърдени Европейски стандарти и най-високи екологични норми. Марката е най-предпочитаната в страната, особено що се отнася до изпълнение на обществени поръчки. С техни матраци и продукти за сън са обзаведени детски градини, хотели и общежития. 

Матраци Вики - снимка

Продукцията на матраци Вики

Матраци

Моделите българския бранд са разнообразни, а някои от тях нямат аналог при други производители. При матраци Вики може да откриете еднолицеви и двулицеви матраци, в чиито ядра се залага предимно на пружини Бонел. Както споменахме, те се характеризират с отлична издръжливост дори на по-големи натоварвания. Матраци Вики е един от малкото производители, при които можете да откриете рядката комбинация между Бонел пружини и мемори пяна. Разбира се, брандът предлага и непружинни модели, изработени с висококачествена SD пяна (полиуретанова пяна). Друга особеност на техните модели са огромното разнообразие от предлагани размери. В портфолиото на фирмата ще откриете не само стандартните размери 82/190, 160/200, 164/190, а и такива по европейки, и дори остарял стандарт - 125 х 190, 130 х 200 и др. Освен това, брандът произвежда и индивидуални размери на клиента само за 7 работни дни с минимално оскъпяване. Не само ширината и дължината са с множество вариации, а и височините на матраците. За матраци Вики са характерни и по-високи от обичайното пружинни модели. Затова, ако търсите нещо, което не се предлага при другите производители, потърсете при матраци Вики!

►►Разгледайте всички модели на матраци Вики

Матраци Вики - характеристики

Топ матраци Вики

Фирмата предлага два модела топ матраци. Топ матрак Вики се състои от плътна полиуретанова пяна, висок е 8 см и се препоръчва, ако старият ви матрак е прекалено мек. Топ матрак Вики Мемори е съставен изцяло от мемори пяна и е висок 5 см. Той е със средна степен на твърдост, към мек и също обещава пълно въстановяване на загубения комфорт.

►►Разгледайте всички топ матраци Вики

Френско легло Вики

Хотелската основа на бранда е изключително популярен на пазара продукт. Той се предпочита не само в хотели и къщи за гости, а много българи, които вече са го пробвали, го купуват и за дома. Причината е в страхотната опора, която осигурява дървената конструкция и непретенциозната светла капитонирана дамаска. Не на последно място, ниската цена кара хората на се сдобият с Френско легло Вики.

Френско легло Вики - снимка

Магазинна мрежа

Матраци Вики са наложени като един от най-големите производители и дистрибутори на матраци и други артикули за съня. Те снабдяват различни борси за матраци и над 70 магазина в цялата страна. Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня Mattro.net е дългогодишен доверен партньор на матраци Вики. Продуктите на фирмата могат да бъдат закупени на най-добрите цени от нашия електронен магазин с напълно безплатна доставка до всеки град или село в страната!

Pin It