Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Матраци Голд Аполо

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Оценка 5.00 (4 гласа)
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Кои са Голд Аполо

Голд Аполо ООД е български производител на корпусни мебели и мека мебел, чиято фабрика се намира в красивия крайдунавски  град  Русе. Фирмата-производител стартира през 1999 г. и до днес е сред водещите брандове, намерили място в домовете на стотици българи, благодарение на висококачествените си мебели и продукти за спалня. Само за няколко години, марката разделя производството си в няколко основни направления - корпусна мебел, мека мебел, матраци и собствена изработка на пружинни пакети Бонел.

Разгледай еднолицеви матраци Голд Аполо тук:  https://mattro.net/еднолицеви-матраци-голд-аполо

Разгледай двулицеви матраци Голд Аполо тук: https://mattro.net/двулицеви-матраци-голд-аполо

Разгледай топ матраци Голд Аполо тук: https://mattro.net/топ-матраци-голд-аполо

 

Матраци Голд Аполо - снимка

С течение на годините, фирмата непрекъснато разширява фабриката и производството си, достигайки до база с площ 13 000 кв. м. Специалистите в бранша залагат на изключително иновативни материали и актуални суровини, за да осигурят на своите потребители комфорта, към който се стремят. Продуктите на фирма Gold Apolo са с продуктов знак Проверени български мебели, а самата фирма е член на Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост от 2002 г.От 2009 г. брандът Голд Аполо е сертифицаран с международния стадарт за качество ISO 9001, което означава, че качеството на продукцията им е достатъчно добро, за да им се доверите за дома, вилата или хотела!

Голд Аполо - браншова камара

Производство на пружинен пакет Бонел

Бонел пружините са особено популярно ядро за матраци, поради отличната поддръжка, която осигуряват на гръбначния стълб и на цялото тяло. Според технолозите на Голд Аполо пет основни фактора, свързани с пружините, оказват влияние на усещането на комфорт - брой на пружините, форма, размера на ползваната тел, навивките на пружината и тяхното разпределение. Пружинния пакет на фабриката Gold Apolo се изработват от двойно конусни пружинки с дебелина на телта  2.2 мм. Пакетите се произвеждат по специална швейцарска технология и с машини със същия произход. Пружините са укрепени от метални щанги, за да се осигури повече здравина и по-голяма опота. Освен в ядрата на матраците на бранда, и на други производители, пружините бонел намират приложение в седалките на канапета и фотьойли, както и в основите на спални и легла. От Голд Аполо дават 5 години гаранция на своите пружинни пакети.

Матраци Голд Аполо - пружини

Матраци Голд Аполо

Матраци Gold Apolo предлагат огромно разнообразие от еднолицеви и двулицеви матраци, чиято единствена цел е  да ви осигурят най-възстановяващия сън. 

Еднолицеви матраци Голд Аполо

Еднолицевите матраци Gold Apolo предлагат несравнимо усещане, благодарение на безспорно висококачествените материали, вложени в тях.  Те се изграждат с издръжливи и стабилни  дървени подматрачни рамки, които не само осигуряват комфорт и отлична подкрепа на цялото тяло, лесно могат да бъдат захванати към повдигащ механизъм, за да използвате оптимално подматрачното пространство. Сред еднолицеви матраци Голд Аполо има и модел с пружини тип покет, за онези, които търсят матрак от по-висок клас – матрак Далия. 

Матрак Далия - снимка

Двулицеви матраци Голд Аполо

Двулицеви матраци Gold Apolo предлагат избор от по-разнообразни материали, които ще помогнат и на най-претенциозните потребители да си осигурят нужната си релаксация. Ако търсите двулицев матрак, изработен от първокласни суровини, независимо дали търсите пружинен или мемори модел, заложете на двулицевите матраци Голд Аполо.

Двулицев матрак Алегро - снимка

Топ матраци Голд Аполо

Топ матрак Шалте е с уникална височина от 3 см, която ще ви помогне в борбата  с неравния или леко деформиран стар матрак. Изработва се от първокачествен полиуретан, притежаващ отлични характеристики, с цел да върне отново удобството във вашето легло. 

Всички матраци Голд Аполо са преминали специална антибактериална и антиакарна обработка, за да не предизвикват обриви и по никакъв начин да не смущават вашите сънища. Всички продукти Gold Apolo се предлагат на несравнимо ниски цени в онлайн магазин за спални и матраци Mattro.net, където ще поръчате бързо и безпроблемно и ще получите своите продукти с напълно безплатна доставка до всеки адрес в страната!

Pin It