Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Производители

Матраци Mollyflex

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Оценка 5.00 (1 глас)
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Матраци Mollyflex - лого

Матраци Mollyflex

Матраци Mollyflex е италианска марка за двулицеви матраци, възглавници и аксесоари за спалното обзавеждане, чиито ексклузивен представител за България, Гърция и Румъния е Флекси Брандс ЕООД. 

ЗА ЕКИПА:

Екипа на Матраци Mollyflex е съставен от тясноспециализирани професионалисти, с дългогодишен опит в областта на матраците и спалното обзавеждане, а мотивацията е свързана с предлагането на готови решения и новаторски продукти за нашите клиенти. Българският потребител заслужава да получи продукти от най-високо качество и стандарти, такива продукти, които биха задоволили и най-капризните и взискателни потребители и чиито цени са съобразени със средното ниво на доходите на масовият потребител.

Разгледай матраци Mollyflex тук: https://mattro.net/матраци-mollyflex

Корпоративни ценности на Матраци Mollyflex:

Иновативност: Новаторство в продуктите, които предлагаме, модерен подход към процесите, които управляваме и иновативност в маркетинговата и продуктовата ни стратегия.

Коректност и професионализъм: Ние спазваме нашите обещания и договорки, лоялни сме към всички наши партньори и контрагенти и ценим тяхното време.

Последователност и предвидимост: Ние се стремим с всяко едно наше действие да оправдаем доверието на хората към нас и към марките, които представляваме.

Надеждност и сигурност: Стремим се да постигнем максимална удовлетвореност сред нашите партньори и техните клиенти. Цялата отговорност върху продуктите с които работим е наша и работим така, че компанията ни да е синоним на надеждност и лоялност. 

Матраци Mollyflex се доставят напълно безплатно до посочен от клиентите адрес в град София, град Пловдив, град Варна, град Буграс, Град Велико Търново, град Благоевград, град Видин, град Враца, град Габрово, град Добрич, град Кърджали, град Кюстендил, град Ловеч, град Монтана, град Пазарджик, град Перник, град Плевен, град Разград, град Русе, град Силистра, град Сливен, град Смолян, град Стара Загора, град Търговище, град Хасково, град Шумен, град Ямбол. Матраците на фирма Mollyflex се доставят напълно безплатно до всички села и градове в страната!

Pin It

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за нашия бюлетин

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.