Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Матраци Mollyflex

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Оценка 4.33 (3 гласа)
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Матраци Mollyflex - лого

Матраци Mollyflex - информация

 

 

Матраци Mollyflex е италианска марка за двулицеви матраци, възглавници и аксесоари за спалното обзавеждане, чиито ексклузивен представител за България, Гърция и Румъния е Флекси Брандс ЕООД. 

ЗА ЕКИПА:

Екипа на Матраци Mollyflex е съставен от тясноспециализирани професионалисти, с дългогодишен опит в областта на матраците и спалното обзавеждане, а мотивацията е свързана с предлагането на готови решения и новаторски продукти за нашите клиенти. Българският потребител заслужава да получи продукти от най-високо качество и стандарти, такива продукти, които биха задоволили и най-капризните и взискателни потребители и чиито цени са съобразени със средното ниво на доходите на масовият потребител.

►►Разгледайте матраци Mollyflex

Корпоративни ценности на Матраци Mollyflex:

Иновативност: Новаторство в продуктите, които предлагаме, модерен подход към процесите, които управляваме и иновативност в маркетинговата и продуктовата ни стратегия.

Коректност и професионализъм: Ние спазваме нашите обещания и договорки, лоялни сме към всички наши партньори и контрагенти и ценим тяхното време.

Последователност и предвидимост: Ние се стремим с всяко едно наше действие да оправдаем доверието на хората към нас и към марките, които представляваме.

Надеждност и сигурност: Стремим се да постигнем максимална удовлетвореност сред нашите партньори и техните клиенти. Цялата отговорност върху продуктите с които работим е наша и работим така, че компанията ни да е синоним на надеждност и лоялност. 

Матраци Mollyflex се доставят напълно безплатно до посочен от клиентите адрес в град София, град Пловдив, град Варна, град Буграс, Град Велико Търново, град Благоевград, град Видин, град Враца, град Габрово, град Добрич, град Кърджали, град Кюстендил, град Ловеч, град Монтана, град Пазарджик, град Перник, град Плевен, град Разград, град Русе, град Силистра, град Сливен, град Смолян, град Стара Загора, град Търговище, град Хасково, град Шумен, град Ямбол. Матраците на фирма Mollyflex се доставят напълно безплатно до всички села и градове в страната!

Pin It