Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Матраци Relax

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Оценка 5.00 (1 глас)
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Матраци Relax подадоха информация, че преустановяват своята дейност!

 

Матраци Relax - лого

Разгледайте матраци с намаление до - 60% тук: https://mattro.net/матраци-с-намаление-60%

Матраци Relax

Фирма Релакс Матт ООД е една от първите фирми производители на матраци и продукти за съня в България. Фирмата е създадена и позната на Българския пазар от 1999 година под марката Relax.

Базата на RELAX

В момента фирмата разполага със собствена производствена база, разположена на 6000 м2, която е оборудвана с най-съвременните високотехнологични производствени линии, доставени от световноизвестни фирми. По този начин, по производствен капацитет и качество на произведената продукция, фирмата се нарежда до водещите фирми за производство на матраци и аксесоари за съня в Европа.

Разгледай матраци Relax тук: https://mattro.net/матраци-relax

Материалите на Relax

Използваните от Relax материали са най-качествените и екологично чисти суровини в матрачното производство, като естествена кокосова вложка, полиуретанова HR пяна, Пенолатекс, Високоеластична пяна “memory foam”, памучни, вълнени вати, Нетъкан текстил Spunbond и др. Съвременните машини, екологичните материали, висококвалифицираният екип са в основата на произвежданите от нас висококачествени продукти за здравословен начин на почивка.

Матраци Relax - матрак

За гарантиране на високото ниво на качеството и комфорта на нашите продукти, през 2009 година във фабриката за матраци Relax беше разработена и внедрена Система за управление на качеството, съгласно изискванията на международния стандарт ISO 9001-2008.

Матраци Релакс-сертификат

 

 

Pin It