Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Матраци Happy Dreams

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Оценка 4.50 (3 гласа)
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Матраци Happy Dreams - лого2

Матраци HAPPY DREAMS

Вече 15 години матраци HAPPY DREAMS са на българския пазар и са лидер сред матраците от среден и висок клас. Фирмата разполага с пълен производствен цикъл и най-добрата производствена база у нас. Сертифицирани  са по ISO 9001:2000 и членуват в ISPA – Международна асоциация за спални продукти.

Разгледай матраци Happy Dreams тук: https://mattro.net/матраци-happy-dreams

Happy Dreams Ltd е създадена през 1994 г. Днес представяме своята дейност в специализираната верига магазини за съня Sleep Shop и чрез своите дистрибутори. Вече 18 години компанията е символ на високо качество и престиж - с пълен цикъл на производство, модерна производствена база и екип от специалисти, които гарантират качеството на всеки произведен матрак. Колекцията Happy Dreams включва матраци бонел, премиум бонел, латекс и мемори в среден и висок клас. Освен продуктите собствено производство ние представяме на българския пазар най-престижните световни марки в областта на съня. Индивидуалният подход към всеки клиент е принцип, а основната ни цел е да превърнем съня в пълноценна почивка и приятно изживяване. За милиони хора по света последствията от лошия сън са всекидневна грижа. Но това може да се промени. Вие може да подобрите шансовете си за по-добър сън и ние сме тук, за да се опитамe да Ви помогнем.
Happy Dreams е ексклузивен представител на следните марки: Happy Dreams, Tempur, Penelope, Piel Co, Mora, Manterol, Technogel, B-Sensible, Daydream, Happy Baby, Swopper.

Разгледай възглавници Happy Dreams тук: https://mattro.net/възглавници-happy-dreams

Матраци Happy Dreams - снимка

МИСИЯТА:

Нашата мисия - да превърнем съня в пълноценна почивка и приятно изживяване, които дават настроение, тонус и сили за успешен ден и оптимистичен поглед към живота.

ГАРАНЦИЯ:

Поетият ангажимент към нашите клиенти не свършва с покупката на определен продукт. Happy Dreams носи отговорност за своята продукция. Ние не ви обещаваме качество - ние ви го гарантираме.

HAPPY Иновации:

Матрак с два различни вградени топера:

Предлагаме ви модел, произведен по американска технология – обща височина на матрака 30 см и възможност да получите най-добрата опора според сезона и личното предпочитание. Предлагаме ви модел, произведен по американска технология – обща височина на матрака 30 см и възможност да получите най-добрата опора според сезона и личното предпочитание. Majesty – Добре дошли в царството на сънищата!

Матраци Happy Dreams - топер

DNA ® технология

DNA ® технология – уникално съчетание на мемори ефект и проветривост! Еластичните модули, оформени в специална клетъчна форма, са вградени в матрак със 7 зони на плътност!

Матраци Happy Dreams - ДНА

Aqua Pur

Pur Aqua Pur - профилирана пяна със 7 зони на плътност – за перфектна опора във всички точки на тялото. Лекото усещане за пружиниране подпомага смяната на позата по време на сън, а каналните отвори подобряват циркулацията на въздух. Разработена във варианти N (нормална плътност) и HD (висока плътност, предназначена за големи натоварвания).

Матраци Happy Dreams - aqua

MemoGel

MemoGel - иновационна комбинация от мемори пяна и охлаждащ гел. Някои материали просто са създадени един за друг! Резултатът е перфектна опора и регулиращ телесната температура ефект.Матраци Happy Dreams - гел

Свързващ модул

Свързващ модул за обща повърхност за сън. С вашия партньор имате различни предпочитания за матрак? Това вече не е проблем. Два отделни матрака в една спалня (дори в две съседни легла!) може да бъдат плътно съединени посредством свързващ модул. Не е необходимо да се лишавате от комфорта в името на практичността. Сега може да имате и двете!

Матраци Happy Dreams - модул

3D Лента

Предлагаме на вашето внимание иновационна 3D лента, осигуряваща по-добра циркулация на въздух и елегантен дизайн на матрака.

Матраци Happy Dreams - лента

 Иновации за здравословен сън с поглед в бъдещето

Дамаска COOL MAX с уникални бързосъхнещи способности. Има висока въздухопропускливост и топлинно регулиращ ефект. Предотвратява образуването на петна и балансира процеса на потене на тялото по време на сън. За използване при по-голямо натоварване. Матраците от сериите Bonnell и Hybrid Bonnell, във вариант XL, са допълнително подсилени за по-голяма издръжливост и устойчивост.
 

Матраци Happy Dreams - снимкиМатраци Happy Dreams - снимка 1

 

Иновации за здравословен сън с поглед в бъдещето


НОВО! Вече предлагаме възможност да персонализираме матрака с бродерия по Ваш избор.

Матраци Happy Dreams - бродерия

Ако имате повод:

  • да направите незабравим подарък
  • да отправите специално послание към любимия човек
  • да превърнете леглото на Вашето дете в привлекателно място за него
  • или просто да напишете нещо весело изразявайки себе си...

Реализирайте своята идея с матрак Happy Dreams! 
Изберете текст, шрифт, цвят на бродерията... Пред Вас е ВАШИЯТ МАТРАК!

Естествени материали


Естествените материали са предпочитани от повечето хора, защото имат ясен произход, естествена издръжливост, не предизвикват алергии и създават усещане за комфорт. Водени от тази идея, голяма част от нашите продукти са произведени с естествени материали.

Дамаската на Вашия матрак

Всички модели от серия Латекс и Мемори са изработени със специалната серия BIO дамаски. Обработени с едни от най-актуалните днес естествени продукти, те допринасят за здравословeн и релаксиращ сън. В натовареното ежедневие се стараем да живеем по-близо и в унисон с природата.

Pin It