Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Матраци Хегра

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Оценка 5.00 (2 гласа)
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Матраци Хегра - лого

Матраци Хегра - информация

 

 

Матраци Хегра са наследник на богатите традиции в мебелното производство на "Мебел Ком" - Ямбол. Фирмата е специализирана в производството на еднолицеви и двулицеви матраци, легла, спални и хотелско обзавеждане. Изделията съчетават перфектно качество и максимален комфорт. Материалите, вложени в изработката на продуктите, са екологично чисти и с доказани противоалергични свойства. Всички модели са съобразени с модните тенденции със съвременните изисквания за ортопедичност и функционалност, така че безупречният външен вид да е в унисон с основното предназначение на матрака - здравословен и спокоен сън. Матраци Хегра не са само високо качество, комфорт и ергомичност. Те определят един стандарт за доволни клиенти в дългосрочен план. Високите стандарти на производство, които наложиха се базира на модерната поточна линия на швейцарската фирма Spuhl и с вниманието към всеки детайл. Освен традиционните за българския пазар тип Бонел фирмата предлага и матраци от типа Pocketed Springs, стоманени цилиндрични пружини, индивидуално обезшумени чрез зашиване в текстилен калъф. Това е ненадмината пружина система, която гарантира още по-голям комфорт и несравним ергономичен ефект с точковото си адаптиране към тялото.

►►Разгледайте матраци Хегра

Матраци Хегра - снимка
Специално за нуждите на хотелиерството е създаден типът Матрак върху матрак, характерен със своя комфорт и красив външен вид. В предприятието е създадена система за контрол на качествата на произвежданите продукти, а в търговската мрежа логистиката спомага Вие да получите най-доброто изделие в най-кратък срок.

►►Разгледайте топ матраци Хегра

Матраци ХЕГРА - комплект
В предприятието е създадена система за контрол на качествата на произвежданите продукти, а в търговската мрежа логистиката спомага вие да получите най-доброто изделие в най-кратък срок.Матраците на серия SenSus следват най-модерните тенденции за пълноценен сън.Материалите, дизайна и изработката на матраците от серията са ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ СЕТИВА.


Матраци Хегра се доставят напълно безплатно до посочен от клиентите адрес в град София, град Пловдив, град Варна, град Буграс, Град Велико Търново, град Благоевград, град Видин, град Враца, град Габрово, град Добрич, град Кърджали, град Кюстендил, град Ловеч, град Монтана, град Пазарджик, град Перник, град Плевен, град Разград, град Русе, град Силистра, град Сливен, град Смолян, град Стара Загора, град Търговище, град Хасково, град Шумен, град Ямбол. Матраците на фирма Хегра се доставят напълно безплатно до всички села и градове в страната!

Pin It