Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Производители

Матраци Хегра

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Оценка 5.00 (1 глас)
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Матраци Хегра - лого

Матраци Хегра 

Матраци Хегра са наследник на богатите традиции в мебелното производство на "Мебел Ком" - Ямбол. Фирмата е специализирана в производството на еднолицеви и двулицеви матраци, легла, спални и хотелско обзавеждане. Изделията съчетават перфектно качество и максимален комфорт. Материалите, вложени в изработката на продуктите, са екологично чисти и с доказани противоалергични свойства. Всички модели са съобразени с модните тенденции със съвременните изисквания за ортопедичност и функционалност, така че безупречният външен вид да е в унисон с основното предназначение на матрака - здравословен и спокоен сън. Матраци Хегра не са само високо качество, комфорт и ергомичност. Те определят един стандарт за доволни клиенти в дългосрочен план. Високите стандарти на производство, които наложиха се базира на модерната поточна линия на швейцарската фирма Spuhl и с вниманието към всеки детайл. Освен традиционните за българския пазар тип Бонел фирмата предлага и матраци от типа Pocketed Springs, стоманени цилиндрични пружини, индивидуално обезшумени чрез зашиване в текстилен калъф. Това е ненадмината пружина система, която гарантира още по-голям комфорт и несравним ергономичен ефект с точковото си адаптиране към тялото.

Разгледай матраци Хегра тук: https://mattro.net/матраци-хегра

Матраци Хегра - снимка
Специално за нуждите на хотелиерството е създаден типът Матрак върху матрак, характерен със своя комфорт и красив външен вид. В предприятието е създадена система за контрол на качествата на произвежданите продукти, а в търговската мрежа логистиката спомага Вие да получите най-доброто изделие в най-кратък срок.

Разгледай топ матраци Хегра тук: https://mattro.net/топ-матраци-хегра

Матраци ХЕГРА - комплект
В предприятието е създадена система за контрол на качествата на произвежданите продукти, а в търговската мрежа логистиката спомага вие да получите най-доброто изделие в най-кратък срок.Матраците на серия SenSus следват най-модерните тенденции за пълноценен сън.Материалите, дизайна и изработката на матраците от серията са ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ СЕТИВА.


Матраци Хегра се доставят напълно безплатно до посочен от клиентите адрес в град София, град Пловдив, град Варна, град Буграс, Град Велико Търново, град Благоевград, град Видин, град Враца, град Габрово, град Добрич, град Кърджали, град Кюстендил, град Ловеч, град Монтана, град Пазарджик, град Перник, град Плевен, град Разград, град Русе, град Силистра, град Сливен, град Смолян, град Стара Загора, град Търговище, град Хасково, град Шумен, град Ямбол. Матраците на фирма Хегра се доставят напълно безплатно до всички села и градове в страната!

Pin It

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за нашия бюлетин

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.