Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Матраци Neolux

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Оценка 4.75 (2 гласа)
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Матраци Neolux - снимка

Матраци Neolux

Кои са матраци Neolux?

Neolux е компания, която успешно се е наложила на пазара в Украйна, Руската федерация и Източна Европа. Компанията притежава стабилно изградена технология за изработка на матраци, възглавници и аксесоари за сън. Производствената им база е снабдена с високотехнологично оборудване, което гарантира, че иновативните модели се изграждат по най-добрия начин. Фирмата сама произвежда всички компоненти за своите матраци - включително пружини Бонел и покет пружини. Утвърдените складове и логистика на производителя отговарят на всички изисквания и могат да отговорят на нуждите на клиента в най-кратки срокове. Матраци Neolux са сертифицирани по Европейската система за качество ISO 9001, а самте продукти са отличени с награди "Европейско качесво", "Най-висока проба", "Златен Меркурий" и др. Фирмата участва на всички световни изложения, свързани с продукти за спалнята. 

Разгледай матраци Neolux тук: https://mattro.net/матраци-neolux

Матраци Neolux - отличия

Продукцията на матраци Neolux

Неолукс са лидери в сферата на напредналите технологии и ергономичните решения. За максимален комфорт и лесен транспорт на матраците, те използват уникална техника за вакумиране на матраците от серия Neoflex.Едно от най-големите предимства на матраци Неолукс е ултра модерния дизайнерски текстил, който притежава терморегулиращи свойства и има всички нужни качества, за да осигури здравословен сън. Всички продукти на фирмата са защитени със специални опаковки, които предпазват продукта от замърсяване и всякакви външни влияния, докато достигне до вашия дом. 

Разгледай топ матраци Neolux тук: https://mattro.net/топ-матраци-neolux

Използвани технологии 

Технология HOT MELT 

Различните материали в продукта се разтапят, с помощта на горещ въздух и по този начин се скрепват помежду си, без нужда от лепила или различни вредни вещества.

3D Аеросистема

Уникалната технология е внедрена за първи път от фирма Неолукс. Представлява инжинерно решение, позволяваща изкарването на влагата извън матрака и спомагаща за постоянната циркулация на въздух в ядрото. Особеното е, триизмерна лента, поставена на борда на матрака, по цялата му обиколка. 3D Aerosystem лента е създадена от много вплетени помежду си влакна, които създават специална клетъчна структура. Постига се с помощта на най-модерното машинно оборудване. 

Матраци Neolux - 3Д аеросистема

 

Терморегулиращ Comfo Gel

Иновационен материал, който представлява гелообразна форма на пяната с памет, с корекция на плътността на материала. Суровината е изкуствено синтезирана, но с помощта на екологични частици, без наличие на токсични съставки. Сред най-големите предимства на материала са хигиеничност, хипоалергичност и уникалната способност да разпределя равномерно тежестта на спящия.

Дамаска Comfo Tex

Производството на този вид тъкан представлява високотехнологичен процес на стягане на влакната. Така се придава по-големи плътност и обем, а чрез тях се образуват малки неравности по дамаската. Те създават масажиращ ефект на тялото и подпомагат неговото отпускане.

Дамаска Dream Health 

Специалната тъкан е създадена от нишки с висока еластичност, преплетени с други нишки, преминали обработка с Алое Вера. Растението отдавна е познато с благоприятното си въздейстие върху кожата и я предпазва от алергии.

Дамаска Royal Style

Този вид дамаска се изработва съвместно с италиански дизайнери и придава аристократичен привкус към всяка спалня. Дамаската е мека, антиалергична и дефермируема във времето.

Дамаска Exelent

Дамаската е трикотажна със специална структура за повече вентилация. За нея са характерни антиалергичност и издръжливост и голяма мекота. 
Матраци Neolux мислят както за бъдещето си като компания, така и за бъдещето на своите потребители и продукция. Те непрекъснато изучават динамиката на пазара и трендовете в предпочитанията на клиентите, за да ви осигурят продукти, които ще задоволят не само физическите, но и емоционалните ви нужди. Компанията има предвид естетическите и технологичните очаквания, според района на живеене и местните традиции, които гарантира, че всеки потребител ще получи най-перфектния продукт за себе си.

Онлайн магазин Mattro.net е официален дистрибутор за България на луксозните украински матраци. Техните модели може да поръчате за 10 секунди, възползвайки се от ниски цени, подаръци и абсолютно безплатна доставка до всеки град или село в страната!

Pin It